Tu crezi ca o sa ma ajute cu aceasta problema? -_-
Bună.
Ai încredere în mine.
Fă exact ce ți-am spus și vei primi îndrumări.
O zi senină.
Pa, pa.
Si pot sa sterg aceste chestii gen : X ti-a raspuns la intrebare? sau H te-a adaugat in lista de prieteni?
?
Bună.
Te referi că primești pe adresa ta de e-mail!
Soliciți și acest lucru tot la http://www.tpu.ro/contact.
Înainte puteai să faci direct tu aceste operațiuni, scria în josul pagii, acum constat că nu mai este așa.
Pa, pa.
Asta am facut! Dar vreau sa le sterg. Mi-a acoperit tot Inboxul
Bună.
Vezi că este coșul de gunoi, dai clic pe căsuța de ștergere din dreptul mesajului și apoi pe ok.
Pa, pa.
Daca nu-ti place sa ai prieteni diferiti useri care se adauga in lista ta fara ca tu sa doresti acest lucru ai poti bag la ignor
Nu! nu mai vreau chestii din astea imi umple tot imboxul! Cu chestii d-astea... + Nu gasesc gunoiul
Ceea ce te-a sfatuit Legiuitoare este corect, vezi sus in dreapta paginii ca scrie contact, dai click acolo dupa care o sa-ti apara alte chenare unde trebuie sa completezi ce ti se cere si ce anume te deranjeaza pe tine, succes!
Am vorbit cu contactul si inca nimica.
Zi te rog cu m le sterg ca am dat o comanda pe mess si trebuie sa apara si TPU imi apara intruna in inbox!
Draga mea, sub spam iti apare trash, da? dai click pe mesajul care iti apare de la TPU pe urma dai click pe trash. acela este cosul de gunoi
'' There are no emails in your trash folder''. Ai dreptate, dar in dreapta arata un gunois dar si in stanga un cos de junoi care are langa ea ''Trash''. Dau clik si imi zice ''There are no emails in your trash folder''.
Multumesc!
Uite-ti fundita.
Si : nu le pot sterge pe toate toate deodata?
Toate de la TPU sau toata pagina cu mesaje, daca e toata pagina cu mesaje dai click pe inbox dupa care trash, daca vrei doar cele de la TPU le selectezi pe fiecare in parte
Trebuie sa dai click pe e-mailul dorit dupa care dai pe trash