Da,pentru ca nu primești afecțiune în viata reala,nu ai parte de socializare,te simți singur cu o viata de rahat,astfel vezi ca pe internet e viata perfecta,poți fii oricine vrei,poți sa atragi atenția ușor,poți jigni,înjură, ipocrit,nu te cunoaște nimeni,dar,apar dezamăgirile, pentru un timp le ignori, dar când ani de zile și vezi ca ai rămas capturat de internet,asta dacă vei observa vreodată, e greu,vei primi ura de la prieteni tai imaginari,jigniri,pentru ca vrei sa ieși din Matrix, e greu sa ieși, hai ca generația noastră eram curioși de tehnologie,nu aveam net,de unde,dar,poți învață o limbă străină, informați și oameni cu creier,nu va lăsați capturați de internet,este un real pericol,am obs și eu, anexitatea, depresia e egala cu cât stai pe net, e o dependenta care îți ucide viata dar nu ajuta la nimic, vb de socializare virtuala
Demonule faptul ca ma vezi Non stop pe TPU denota dependenta de mine, ma simt onorat, de locul 2, domnul a fost judecător și e la pensie, sa fim serioși e cel mai bun de pe TPU dintotdeauna
Eu o folosesc destul de mult. Dar nu, nu sunt "dependent". Pur si simplu o folosesc in timpul liber, pentru invatatura si distractie.
osutadelei întreabă: