Nu serios?
Dupa ce vei deveni senior, vei putea merge la - Raspunsurile mele - si sa editezi raspunsul in termen de 24 de ore sau sa il stergi.
Ca junior, poti trimite un mesaj la www.tpu.ro/contact, oferind linkul si detalii pentru ca un admin sa stearga raspunsul tau. Nu-ti fa griji, nu vei fi sanctionat.
Buna
Cum sterg o intrebare sau un raspuns?
Poti face acest lucru din contul tau de utilizator, din sectiunea "Intrebarile mele" sau "Raspunsurile mele". In fiecare zi poti sterge maxim 10 postari. Aceste limitari reprezinta masuri de securitate impotriva stergerilor accidentale sau accesului altor persoane in cont. Vei primi un e-mail pentru confirmarea stergerii, iar tot ce va trebui sa mai faci este dai click pe al doilea link transmis. Daca stergi o intrebare care a primit raspunsuri, aceasta va aparea pe site ca fiind postata de un Anonim si nu va mai fi alocata contului tau.
Extras din Intrebari frecvente.
O zi frumoasa sa ai
Ai dat funda cui nu trebuia
Pentru a sterge un raspuns, mergi la raspunsurile mele.Sub raspuns scrie cu rosu,, sterge raspunsul'' dai clic pe el, mergi la adresa de email ca confirmi stergerea si gata. Pierzi insa punctajul
La fel si cu intrebarea care va apare ca,, anonim'''.NU se sterge intrebarea insa nu se va stii cine e autorul.
Pentru a sterge postarile trebuie sa intri la ''intrebarile mele'' sau la ''raspunsurile mele'' si sa dai click pe ''sterge''.
Depe TPU faci asa intri la "Intrebarile mele" apoi te uiti care vrei sa o stergi si jos sub ea trebuie sa scrie abrobat/sterge dai pe sterge apoi astepti sa primesti emai-lu si dupa il confirmi
Bafta!
Tb sa fii mai explici ce site
Uite cum faci : dai la raspunsurile mele sau intrebarile mele si mai sus de ele scrie Şterge pe rosu dai pe Şterge si gata, fundă?
Nu le poti sterge! Doar administratorii siteului pot! Ai sub bara de "Logat ca puscahoreangaion" o sagetuta pe care scrie: Raspunsuri/Intrebari sterse.
Aia cu intrebari /raspunsuri sterse de admin sunt cele cale incalca regulamentul.Userul intreba daca isi poate strerge singur postarile.
DA se pot sterge.