| IronArm a întrebat:

TPU E DOAR DE FATADA?
Degeaba puneti voi intrebari. daca nu da-ti nici o funda, ar trebui sa primiti numai raspunsuri eronate si in bataie de joc happy
Am dat raspuns la 15 intrebari si la nici una nu s-a dat funda. Frumos. Macar nu mai mintiti lumea cu "funda".
Aceasta intrebare are scop informativ si educativ, incercand sa atrag atentia asupra persoanelor in cauza.

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Hahaha

ai pus si tu 15 intrebari si gata vrei sa iti stea lumea la genunchi?

Răspuns utilizator avertizat
13 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Funda se ofera celui mai bun raspuns si probabil ca tu nu ai avut acest noroc.

| Suck a răspuns:

Daca nu ai relatii, pune-te bine cu cei importanti de aici, e un joc politic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimeni nu e obligat sa iti ofere o funda mai ales daca raspunsul tau nu ajuta sau daca exista un raspuns mai bun decat al tau...si TPU nu e doar despre a primi funda, majoritatea oamenilor de aici vor sa ii ajute pe ceilalti sau sa fie ajutati, nu cred ca exista prea multi "vanatori" de fundewinking

| anonim_4396 a răspuns (pentru IronArm):

Eu am 444 de raspunsuri si doar 77 de funde, nu ma plang de loc deoarece stiu ca am primit funda doar daca chiar meritam, nu e ok sa vanezi funde sad

| anonim_4396 a răspuns (pentru IronArm):

Exista si problema asta, un om pune intrebare pe TPU, el nu este utilizator constant, intra 1 data pe saptamana/luna si atunci el nu intra imediat sa vada daca a raspuns cineva si probabil nu stie ca ai raspuns, eu am primit unele funde si dupa 4 luni... nu zic ca tu nu ai dreptate, dar poate uni nu au vazut, din cate observ esti nou pe TPU...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E așa importantă o fundă pentru tine?

| EnvyU a răspuns:

In primul rand asta este un site pentru a gasi raspunsuri nu pentru a face competitie cine primeste cele mai multe puncte sau funde sau nu stiu ce. Pur si simplu raspunzi ca sa ajuti omul. De exemplu eu din 800 de raspunsuri am 118 castigatoare, am vazut oameni cu 2000 de raspunsuri si doar 80 catigatoare, asta nu inseamna ca sunt mai bun ca ei sau stiu eu ce.

| horansgang a răspuns:

Prin asta dovedeşti că nu-ţi pasă de nimeni şi nimic şi doar vrei să-ţi atingi propriile scopuri. O să vezi ce bine te simţi când oferi un răspuns bun, care chiar ajută, fără să ţi se ofere nimic un schimb. Cu toate că aceea stare de bine durează doar câteva minute, măcar e mult mai plăcut decât să ai conştiinţa incărcată cu egoism!