TPU nu e grozav e genial cine l-a facut merita toate laudele si respectele la cei care sunt ajutati zilnic cu fel si fel de probleme Parerea mea este ca e cel mai tare site un la mana comunica doi ne ajutam sfaturii pareri gusturi tot ce se petrece aici e pentru binele Tau Al Meu si a celor Lanti care au un cont pe TPU parerea mea ca este cel mai vizionat site Din Romania!
Pai TPU este un site fain. poate ai vreo intrebare care te rusinezi incat sa le-o spui parintilor, sau poate esti curios sa aflii ceva, sa te distrezi, ei TPU te ajuta. Deci da, este un site fine unde poti gasi raspuns la aproape orice intrebare.
Have a nice daay! Xoxo :] Fundita?
DA! TPU e frumos pentru ca gasesti raspuns la multe intrebari... iti faci prieteni noi si... nu mai stiu! funda?
TPU este grozav...pentru ca aici nimeni nu te cunoaste si nu te poate judeca pentru ce intrebi.aici primesti raspuns la o intrebare in aceeasi zi in care o si pui.cel putin mie mi se pare grozav acea site.plus ca poti intreba orice.si chiar daca nu ai cont poti sa vezi ce te intereseaza.au si pana categorii pentru dragoste si sex.deci ce te intereseaza afli. Fundita? te rog :-:*
Mare dreptate ai, TPU e un Miracol!
-poate ai vreo intrebare si iti e rusine sa le-o zici parintilor. Logic ca odata ajuns pe TPU, esti luat in vizor de "mama" FaraNume caruia ii pasa de problemele tale, bine...asta pana ii dai un vot si o funda, apoi devine o straina cu aere de nesimtita, iar tu incet, incet o sa te transformi intr-un frustrat/a copiind comportamentul "parintilor" virtuali.
-poate parintii tai, chiar nu te baga in seama! din nou aceeasi problema cu userii care doar vor profita de tine, dandu-se peste cap sa-ti "rezolve" vreo problema.
Imi place ca TPU promoveaza si sustine rupturile de familie.
Odată ce spuneți voi " funda pentru cel mai fain răspuns ", nu mai e deloc genial, ce aveți de adăugați această frază mereu la sfârșit? Ca să primești mai multe răspunsuri?! Nu trebuie să faci așa ceva! Când adaugi această frază la sfârșit, de fapt, tu o să primești răspunsuri scrise din plictiseală, sau chiar la " oha." Tu nu vezi că aproape toți cei de aici spun la sfârșit " fundiță? " De-asta eu spun să nu mai adaugi această frază; acum, să-mi spun și eu părerea despre site-ul acesta; deci : el este destul de fain... nu prea mai găsești așa de multe site-uri de întrajutorare, așa că e destul de fain. Adică pui întrebări, tu răspunzi, și tot așa. E că o moară, eu pun o întrebare, tu îmi răspunzi, iar după aceea răspund și eu la întrebarea ta. Înțelegi?! Bineînțeles, că, mai are și puține defecțiuni; la această defecțiune, nu este de vină site-ul, ci userii. Userii care încalcă regulamentul, cei care spam-eaza, cei care dau răspunsuri la mișto, cei care încearcă să-și rezolve temele (asta mă deranjează pe mine cel mai mult...) etc., etc. Dar, cum e vorba aceea din bătrâni; " Nici o pădure nu e fără uscături "
Asta e...
Dar repet, TPU este unul dintre puținele site-uri care sunt de întrajutorare. Asta îl face foarte fain.
PS : Meritați toate laudele, adminilor!
anonim_4396 întreabă: