Buna! Dupa parerea mea TPU este un site foarte folositor.Asa ti se pare tie ca nu este bun de nimic. Exista motive pentru care nu primesti raspunsuri la intrebari! Totusi nu inseamna ca nu vor sa te ajute! Poate nu stiu sa raspunda.Eu am primit raspunsuri la intrebarile mele si ma bucur ca ceilalti m-au ajutat cum am putut.Pa.
Pai... Poate pui intrebari pe care oamenii nu le stiu. Eu ti-am raspuns la 2 intrebari si iti voi mai raspunde. Si multe intrebari puse de alti utilizatori nu au raspunsuri pentru ca oamenii nu se deranjeaza sa raspunda la ele. Nici eu nu am stat foarte mult azi pe TPU ( in jur de 20 min ) si ti-am vazut intrebarea. Deci sper ca te-am lamurit.
Utilizatorii (printre care si eu) sunt in criza de idei, ca tot e criza peste tot )
Eu nu sunt de acord, dar daca intrebarile tale nu sunt clare si ei nu au un raspuns dupa placerea ta atunci mai bine sa nu spuna nimic decit sa amageasca
Scuze daca te-am cam ofensat dar m-am cam mirat de la prima propozitie.
Acum m-am uitat la intrebarile tale. Nu primesti raspunsuri, pentru ca pui intrebari idioate, care le gasesti raspunsurile pe google. Si observ ca la altele bati prea tare, unde e nevoie de profesionisti (de exemplu sa creezi un video anime).
Pai daca pui niste intrebari unde nu prea ai ce sa raspunzi , e cam logic sa nu prea ai raspunsuri daca intrebarea e banala, sau de neinteles, sau la care lumea nu stie raspunsul, parerea mea.
Poate ca nu te exprimi corect atunci cand pui o intrebare sau poate ca utilizatorii TPU nu stiu sa-ti raspunda. Depinde de domeniu. De exemplu, eu am 2 intrebari la care nu am primit raspuns deloc.
Una e despre faptul ca as vrea sa cumpar un pug (probabil ca nimeni nu are de vanzare) si cealalta e despre asistenta sociala (probabil ca utilizatorii nu stiu ce sa`mi raspunda).
Nu e TPU de vina.
Utilizatorii sunt cei care nu raspund decat la intrebari din categoriile "Dragoste si sex" si "Adolescenti"...
Problema este ca nu stim raspunsurile sau nu vedem intrebarea sau poate nu o intelegem...
Daca TPU si cine organizeaza acest sait ar interveni putin la cate magarii se discuta, si da voie oricui utilizator sa raspunda ar fi bine, dar m-am descurajat cred ca sterg numele meu pentru ca am voit sa discut cu o persoana. ex inteligenta despre care sant lucruri foarte importante si imi raspunde o pustoaica de 12 ani si ma intreaba daca ramine insarcinata ca a facut sex, oare este normal?
anonim_4396 întreabă: