Vrem sa aflam mai multe despre voi si cum se integreaza TPU.ro intre obiceiurile voastre virtuale. V-am pregatit cateva intrebari si ne-am bucura extrem de mult sa ne ajutati cu raspunsurile. Va puteti completa optiunile aici sau direct mai jos.
Cica "Unde ti-ai facut cei mai multi prieteni?" si puneati medi virtuale I wanna die... daca si admini au ajuns asa
Mie mi se incarca destul de greu TPU, si asta ma enerveaza mereu, bine am netul destul de slab 2mbps, dar alte site-uri mi se incarca foarte repede fata de TPU
Intrebarile sunt potrivite tinand cont de faptul ca vreti sa imbunatatiti TPU.dar era si mai bine daca o intrebare suna asa:''Ce nu iti place la TPU?''..ar fi fost perfect. Fara suparare TPU, sa nu credeti ca vreau sa va jignesc sau ceva dar pe mine ma deranjeaza ca scrieti acolo sus ''Ce ai facut azi? Spune-ne pe Facebook.''Stiu ca Facebook este un site foarte popular dar eu mereu am considerat ca acest site manipuleaza copiii si ii face sa posteze tot felul de comentarii si de poze care nu ii reprezinta pe cei mai multi dintre ei.Nu vreau sa supar pe cineva, dar pe mine chiar ma deranjeaza acest fapt, dar asta nu inseamna ca gata daca am zis eu trebuie sa eliminati acea chestie ca sa ii zic asa.Eu doar mi-am spus parerea.Si nu cred ca TPU mai are nevoie de altceva.e perfect asa cum este.Bafta in continuare si multumim ca existati!:*:*:*
Afirmatile care nu sunt intrebari sa fie sterse.Intrebarile necorespunzatoare postate la alta categori (adolelscenti, sex) sa fie sterse sau mutate la categoriile potrivite. Dupa un anumit nr de minute/ore in car enu am folosit siteu-ul(dar a ramas deschis) sa nu mi se delogheaze(iasa din cont) si nici dupa cateva zile.Sa ma tina logat permanent sau cle putin 1 luna
Chiar imi place site-ul vostru, doar ca nu prea petrec mult timp. Dar si atunci cand petrec nu ma mai dezlipesc de el. Sper sa va fi fost de ajutor :*