Nu poti fi pe placul tuturor, cat priveste poza mie una mi se pare foarte senzuala, o fata frumoasa intr-un leagan intr-adevar e de moda veche pentru unii, dar in continuare senzuala pentru cei de varsta mea
robotelul [ nu stiu de ce imi vine sa il dezmerd) a mancat prea mult drob, oua, a baut prea mult vin, tuica... si a luat-o pe aratura!
Cunosc, stiu ca masinaria are tupeul sa puna mai multi useri 3 in loc de doi si tot asa.
Sper ca dupa Pasti sa faca o cura, ca asa nu se mai poate.
PS.Si eu am pus ceva asemanator,mi s-a taiat postarea pe motiv ca e plangere, nu intrebare.M-am ofticat si nu am inteles de ce rau sa arati problemele sitului public, din moment ce citesc zilnic obsenitati pe site, mai ales din partea celor avertizati, care teoretic sunt supravegheati
Chiar imi doresc ca postarea ta sa ramana si sa fie vazuta de cine trebuie!
BAFTA!
Roboţelul de data asta e chiar inocent. Pur şi simplu, unii au probleme cu vedere, memorie, logică şi fair play.
Tipul s-a alăturat turmei de 184 de persoane slabe, fricoase care nu-s in stare sa aducă contraargumente.
Tipic omului de tipul lui, tot el incrimineaza.
Am citit si celealte comentarii si am inteles unde bati!
Am avut si eu parte de asa ceva.
Eu am consideat ca de bine... sunt bagata in seama Anul asta NU m-a ignorat nimeni, ce ma fac
Eu unul nu consider la fel, si nu aduc argumente cu privire la asta.
Păi, dacă nu consideri, nu le recomanda! Nu te obligă nimeni.
Însă, din moment ce îţi trezesc interesul (tu fiind prezent pe la toate întrebările mele de când ai reapărut pe site), eu zic că realitatea e alta şi doar de ciudos ce eşti n-o recunoşti.
Pai cine a spus ca le recomanda sau ca a folosit functia aceea la multe intrebari ale userilor, nu neaparat ale tale?
Si de trezit interesul o faci pentru ca, te am la prieteni, n-am de gand sa te scot doar pentru ca recomanzi niste intrebari fie ale tale sau ale altora, si normal ca primesc notificare, ca x, a adaugat o intrebare pe site, ma uit, poate e interesant, sau poate nu.
Imi este si rusine sa recunosc ca sunt ciudos, ...
Si totusi d-aia te si admir uneori , ai simtul umorului bine dezvoltat!
Zi buna sa ai mai domnisoara!
Eram sigur ca ai fost la 'butoane' de a disparut intrebarea, imi aparuse azi notificare cu intrebarea lui si cand dau sa o vad,, s-a facut nevazuta, magie?
Ti-ai castigat hateri?
Hai ca la mine e mai interesant. Un anume utilizator mi-a dat ignore, si nu o data, ci, daca tin bine minte, de 4 ori. Imi dadea, mai apoi imi permitea sa fac comentarii la remarcile lui, apoi iar imi dadea, si tot asa. Acum pot comenta, insa nu stiu pentru cit timp .
=)) Na, ziceţi şi voi!
http://imgur.com/v0gOcma :))
Acum că s-a prins ce tâmpenii a făcut, vrea să-i dau voie să nu mă mai ignore. Sunt aşa adorabili ăştia mici! :))
Ce josnic din partea lui să pună o întrebare special dedicată ție, cu toate că asta ai cam făcut și tu.
marbinbopeb întreabă: