| Deenissa a întrebat:

TPU, voua nu vi se pare ca deseori oamenii dau funda unora care au raspunsuri mai "proaste" decat ale voastre rolling eyes?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Mi se pot părea multe...

Cei drept, indiferent dacă am răspuns sau nu, de multe ori văd selectate ca fiind cele mai bune niște răspunsuri absolut handicapate. Mă gândesc că în ele se reflectă și inteligența autorului întrebării sau că sunt alese la mișto sau de roboțel (a doua variantă e de consolare, ca să nu rămân c-un gust amar).

6 răspunsuri:
| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Mai exista si posibilitatea in care mai multe raspunsuri sunt bune, insa neputand da decat o singura funda...asta e, respectivul alege!

| ChioruL14 a răspuns:

Pentru ca nu i-ai spus exact ce vrea sa auda sau nu ai cerut "funda plssss:X"
vrei funde, te uiti ce intrebare a pus, deduci ce fel de om e/ce varsta are si ii spui exact ce vrea sa auda, nu ceea ce crezi.

| Woodenpints91 a răspuns:

Cui îi pasă de funde?

| maiAm8conturi a răspuns:

Daca imi pun o pereche de sani la avatar, sa vezi cum sar cu funditele pe mine.Nu conteaza daca iei fundita sau nu! important e sa fii folositor si e posibil sa nu iei fundita chiar daca raspunsul tau i-a fost bun la ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda...de acord cu tine.Mi s-a mai intamplat asa, dar daca persoana respectiva asa crede ca raspunsul unuia care l-a scris in 2 cuvinte este mai folositor decat al aceluia care l-a scris in vreo 5 randuri, asta e...
Dar nu te supara fiecare raspuns ajuta!

| hideaway a răspuns (pentru anonim_4396):

"Contează caLitatea, NU caNtitatea..." Asta e.