@NOname
Nu ca as vrea sa-i iau apararea lui Angella(ai destula dreptate in ceea ce spui) dar nu crezi ca daca acei copii de 8-12 ani care stau pana la 23:00+ noaptea pe internet stiu deja mult mai multe injuraturi decat cele postate de Arc? Si nu e ar fi atat problema Angelei cat a parintilor lor? In ceea ce priveste limbajul este dupa parerea mea inadecvat pentru un site ca acesta.
Şi le-ai readus pe site ca să ce? Ca să le citească şi copiii, care n-au apucat s-o facă până acum?
ArcAngella, orice nemulţumire ai avea, trimite un mesaj la Contact! Noi nu avem cum să te ajutăm.
În schimb să repostezi în întrebare acele înjurături, a fost o mutare foarte proastă din partea ta. La micuţii de 8-12 ani nu te gândeşti deloc? E plin de ei aici.
Daca ti se pare nedrept, trimite postarea ta la admini si cere-le socoteala, noi nu avem ce-ti face.
Si, dupa ce ca injuri ca un birjar, mai si scrii ca o analfabeta. Chiar zau! Cum au indraznit sa suspende o asemenea poama?
Da mi se pare normal atata timp cat tu folosesti un limbaj vulgar, nu inteleg pentru ce te plangi!
inceteaza cu injuriile pe acest site si totul va fi bine.
@NoName, ardnaxur1961 si sininen inteligente raspunsuri!
NOname pentru ca e nedrept.primesti suspenare apoi alta tot din acelasi motiv? ti se pare corect?
Ardnaxur1961 rusine adminilor! rusine! nu meritati sa fiti experti, d'apai userii anului!
Soareee
Folositor: 0
Nefolositor: 1
Amuzant: 0
Inteligent: 0
Stupid: 1
Asta inseamna ca nu valorezi nimic pentru nimeni
Eu ti-am dat report azi
Ma bucur ca s-a gasit cineva care sa verifice reportul
Funda?
Mă, eu zic că tu ar fi trebuit să fii fetiţă diplomată şi-atunci ai fi evitat din start orice situaţie de genul.
ArcAngella:
Folositor: 0
Amuzant: 0
Inteligent: 0
urmarea? pe site-ul asta esti un 0
si ai tupeu sa te iei de userii anului
omoara'te
Ionut299273 întreabă: