Servus @Metro! Eu una fac alegerea în funcție de cât de util mi se pare răspunsul, de modul în care acesta a fost redactat și nu în ultimul rând de bunul simț (aici recunosc faptul că-s subiectivă, dar experiența și vârsta pe care o am îmi permit să am aceste hachițe).
O zi cu zâmbet să ai și gânduri limpezi.
Buna, prietene vechi (daca nu ma uitam in lista de prieteni nu te recunosteam). Parca o intrebare din asta a pus si Smith, imi miroase a ceva plagiat sau sunt racita (mizez pe a doua).
Nu te acuz de nimic fiindca intrebarea e foarte interesanta si frumoasa .
Vreau sa nu aleg doar una, ci sa o iau pe puncte pentru ca seriozitatea intrebarilor puse de mine difera.
1. Cand intrebarea, desi nu e pusa la T/A este mai putin serioasa sau nu ii dau atata importanta, ori lipsa de raspunsuri i-o acord amuzantului. Si important e sa nu fie total pe langa subiect, ca altfel as fi acuzata de subiectivitate.
2. Tocmai la alea NU dau funda. Ca daca voiam sa mi se cante in struna sau sa mi se reconfirme ce stiam, e inutil. E ca si cand as da o funda la intamplare.
3. Da, pai asta caut cand pun o intrebare. Nu o lamurire.
*4. Raspunsul pe care vreau eu sa il aud. Sunt intrebarile de genul, de la d/s „oare x ma iubeste daca"...si vine unul si spune, „da x te iubeste fii sigura...", ca se chinuie sau nu sa demonstreze e altceva. Eu as da funda la asa ceva doar daca se chinuie sa imi demonstreze.
*5. Raspunsul care te ajuta sa afli ceva nou, suplimentar, chiar daca nelamurirea ta e alta dar are legatura cu subiectul: la asta am acordat funda cel mai des si cred ca mi se potriveste cel mai bine.
Apropo de Smith, oare asta ar fi reactia lui daca mi-ar citi intrebarea?
http://www.myfacewhen.com/85/
Bine ar fi! :D