anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tu cum procedezi cu raspunsurile castigatoare la intrebarile tale?
Acorzi cocarda:
- utilizatorului al carui raspuns te-a amuzat/binedispus teribil!(exceptand categoria T/A)
- utilizatorului care ti-a dat o solutie ce pare cat mai usoara de inteles sau de aplicat, sau care pare/este cea mai aproape de adevar;
- utilizatorului care s-a chinuit cel mai mult ca sa-ti dea un raspuns cat mai complex, dovedind ca-i pasa foarte mult de problema ta daca revine si cu mai multe postari ( sau poate spera ca o sa-l premiezi big grin );
>--cele doua variante de mai sus. Depinde de natura problemei/intrebarii;
*nu acord raspuns castigator. Nu ma intereseaza jocul cu "fundite". Poate votez raspunsurile sau postez un raspuns prin care multumesc, sau chiar trimit mesaj privat pentru multumire;
*citesc raspunsurile, dar nu particip la intrebarea mea sub nicio forma, utilizatorii, care au raspuns, neprimind niciun fel de feedback din partea mea.

Nu stiu daca am acoperit toate variantele, dar as prefera sa motivati/argumentati(cu exemple) varianta care vi se potriveste cel mai bine.

Răspuns Câştigător
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus @Metro! Eu una fac alegerea în funcție de cât de util mi se pare răspunsul, de modul în care acesta a fost redactat și nu în ultimul rând de bunul simț (aici recunosc faptul că-s subiectivă, dar experiența și vârsta pe care o am îmi permit să am aceste hachițe).
O zi cu zâmbet să ai și gânduri limpezi.

14 răspunsuri:
| caractere a răspuns:

Acord funda in functie de dispozitia pe care o am eu big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna, prietene vechi (daca nu ma uitam in lista de prieteni nu te recunosteam). Parca o intrebare din asta a pus si Smith, imi miroase a ceva plagiat sau sunt racita (mizez pe a doua).
Nu te acuz de nimic fiindca intrebarea e foarte interesanta si frumoasa love struck.

Vreau sa nu aleg doar una, ci sa o iau pe puncte pentru ca seriozitatea intrebarilor puse de mine difera.

1. Cand intrebarea, desi nu e pusa la T/A este mai putin serioasa sau nu ii dau atata importanta, ori lipsa de raspunsuri i-o acord amuzantului. Si important e sa nu fie total pe langa subiect, ca altfel as fi acuzata de subiectivitate.
2. Tocmai la alea NU dau funda. Ca daca voiam sa mi se cante in struna sau sa mi se reconfirme ce stiam, e inutil. E ca si cand as da o funda la intamplare.
3. Da, pai asta caut cand pun o intrebare. Nu o lamurire.
*4. Raspunsul pe care vreau eu sa il aud. Sunt intrebarile de genul, de la d/s „oare x ma iubeste daca"...si vine unul si spune, „da x te iubeste fii sigura...", ca se chinuie sau nu sa demonstreze e altceva. Eu as da funda la asa ceva doar daca se chinuie sa imi demonstreze.
*5. Raspunsul care te ajuta sa afli ceva nou, suplimentar, chiar daca nelamurirea ta e alta dar are legatura cu subiectul: la asta am acordat funda cel mai des si cred ca mi se potriveste cel mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"Parca o intrebare din asta a pus si Smith, imi miroase a ceva plagiat sau sunt racita (mizez pe a doua)."
Nu stiu(imi amintesc) despre ce vorbesti whistling

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Metro,
http://www.tpu.ro/......-asa-ca-o/

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ah, intrebarea aia...n-o mai stiam, dar vad ca difera considerabil.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intrebarea lui e o versiune mai avansata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am enumerat niste variante din punctul meu de vedere. Eu NU gandesc ca Smith.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nimeni nu gandeste ca Smith, scumpete.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar nici altcineva ca mine, scumpo! tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Toti suntem unici, bă.
„Scumpi" e un cuvant sacru pentru mine, de-aia il si scriu cu litera mare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Apropo de Smith, oare asta ar fi reactia lui daca mi-ar citi intrebarea?

http://www.myfacewhen.com/85/
Bine ar fi! :D

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai editat :d
Hmm, chiar seamana cu persoana din avatarul lui.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Jelli, chiar e Agent Smith, din Matrix! Nu ca seamana...chiar el e! Fara ochelari.

| FatadepeTpu a răspuns:

A doua si a treia.