Singura cale este sa nu cumperi pisica. Daca tii la mama ta. Este ultimul lucru pe care si-l doreste un bolnav de astm.
Daca stai la bloc, te sfatuiesc sa nu iei pisica, s ar putea sa i dauneze mamei tale. Dar, daca stai la casa, atunci nu are cu ce sa o afecteze pe mama ta daca o vei peria si parul il vei arunca! Cat despre cum sa o convingi pe mama ta, ai putea sa ii faci un tarc pisicii tale, acolo sa doarma si sa stea cat nu esti tu cu ea, afara, astfel, parul nu il va putea lasa peste tot datorita faptului ca ea nu se poate plimba prin toata curtea! Si poate acum vor sari unii sa comenteze ca pisica e un animal liber si alte chestii. Sa stii ca eu am 3 pisici la curte si vin doar la orele mesii ca sa manance, si dupa pleaca orice le-as face, e ca si cum nu as avea pisici, si am incercat sa ma joc cu ele, dar lor le place libertatea, sa nu mai spun ca masculul a venit cu ochiul gaurit de o gheara. De aceea incurajez ideea cu tarcul! Acum am si o catelusa bichon, pe care o perii cu peria imbibata in apa cu otet, si parul se ia pe perie si pe aceasta o spal! Deci, nu lasa niciun fir de par! Si la fel, o tin in tarcul ei noaptea si cand nu stau cu ea, exista si riscul de a fi furata, la fel ca pisica! Poti sa ii spui mamei tale ca vei deparazita pisica si ii vei da vitamine, deci va fi atat de sanatoasa incat nu ii va cadea parul decat toamna si primavara, si tu, atunci o vei peria, si vei asigura ca parul ajunge lla gunoi, si nu prin aer.
VlogDinMers întreabă: