| RAY a întrebat:

Un admin as vrea sa-mi raspunda

numai pot intra pe adresa mea de imeil deloc numai pot intra, nici nu ma pot logha pe TPU prin parola/user pentru ca am uitat parola, nici nu pot modifica adresa de imeil a contului, exista vreo posibilitate sa imi scimb adresa de imeil fara a confirma asta pe imeil el find blocat

Răspuns Câştigător
| TPU.ro a răspuns:

Adresa de e-mail poti sa o schimbi de aici: http://www.tpu.ro/site-users/edit-login-info/
Pentru stergerea contului, trebuie sa ii trimiti Cristinei o cerere la contact.

Alexandra - TPU

16 răspunsuri:
| TPU.ro a răspuns:

Cristina ti-a raspuns la mesajul trimis la contact in aceasta privinta.

Alexandra - TPU

| RAY explică (pentru TPU.ro):

Pe contul ala anonim123tm?

Buna,

Eu am verificat logarea prin facebook si nu am intampinat nici o problema, totul e ok.
Sfatul meu este sa incerci sa iti amintesti cu ce cont de facebook te logai in comunitate pentru a incerca sa te loghezi din nou. Logarea prin facebook nu are nici o problema.

Daca te poti loga in contul tau, iti poti schimba e-mailul. Te duci in sectiunea "editare date logare", completezi casutele respective si gata. Totusi, fara adresa de e-mail contul respectiv nu poate fi recuperat.

O zi frumoasa,
Cristina, TPU.ro

da acuma ma pot logha prin facebook dar cateodata nu merge aveti probleme da eroare nu doar mie, de aia vream sa stiu

Buna,

Am observat faptul ca in comunitate ai mai multe conturi. Detinerea de conturi multiple pe site nu este permisa. De aceea te rog sa imi spui cu ce cont doresti sa ramai si imi confirmi stergerea celuilalt.

Astept mesajul tau cat mai curand posibil deoarece in caz contrar conturile vor fi suspendate nelimitat.

O zi buna,
Cristina, TPU.ro

eu raman pe contul asta il voi sterge ala, nu intru pe ala, eu vreau sa stiu pot modifica adresa de imeil de pe contul meu, ca cand dau imi cere confirmare imeil eu nu pot confirma nimic pentru ca adresa mi blocata

Introdu si parola contului tau pentru validarestar

cea ce eu nu am, in fine daca pierd si logarea adio cont

| TPU.ro a răspuns (pentru RAY):

Reiau:
Intri aici si iti schimbi adresa de mail: http://www.tpu.ro/site-users/edit-login-info/

Nu am parola contului

Scrie la contact si rezolvam acolo.

Ce adresa de imeil sa scriu acolo

Adresa de e-mail poti sa o schimbi de aici: http://www.tpu.ro/site-users/edit-login-info/
Pentru stergerea contului, trebuie sa ii trimiti Cristinei o cerere la contact.

Alexandra - TPU

| darrio2007 a răspuns:

Grea gramatica asta.

| RAY explică (pentru darrio2007):

Sa vezi ce grea e gramatica germana

| darrio2007 a răspuns (pentru RAY):

Dap.

| RiZeRy a răspuns:

Se scrie email si loga desteptule!

| Marius511 a răspuns:

Pai si atunci aici cum ai intrat
?

| Marius511 a răspuns:

Se pare ca trebuie sa-ti faci alta adresa.