Al saselea lucru interzis n-ar trebui interzis in nicio societate online zdravana la cap.Da' apoi, eu daca ii zic sa bage ketamina, eu sunt purtatorul vinei? Iar pirateria e supraapreciata. Daca n-ar fi piraterie, s-ar pierde toata frumusetea Internetului.N-am chef sa dau bani pe carti si filme.De ei imi iau bere! Sharing is caring.
Nu raportez.E dovada de don-quijotism si stiu ca oricum, o face si altcineva acolo unde conteaza cu adevarat sa se impuna un blocaj, si anume, la teme.
Nu, ce e gluma, ce o ia in serios cred ca voi raprta, ce e serios, cearta cu injuraturi, cred ca as raporta-o.
N-am raportat niciodata si nici nu vreau s-o vad ca nu sunt mincinos.Nu ma bag in treburile altora si le-as raporta pe toate mai putin spam.Este cel mai neimportant.
Desi nu vreau sa fac nimanui rau eu spun ce am de spus deoarece daca nu actionam rapid peste putin timp TPU va deveni o retea pentru cei mai rai oameni care vorbesc cu injuraturi si toate cele de mai sus. Ce lume teribila ar fi!
Da... Nu cred ca TPU e facut sa ne batem joc de celalalt, unii raspund la intrebari doar sa-si bata joc de cei care chiar au nevoie de un sfat si nu cred ca esti mai amuzant sau mai,, tare,, daca iti bati joc de cineva, ca pana la urma suntem aici sa ne ajutam sau nu?
Buna. Da, de fiecare data cand vad o intrebare care incalca regulamentul o raportez. Pur si simplu nu mi se pare corect ca unii sa intre pe site si sa intrebe ceva legat de teme, sa se injure pe internet, plagiatul, etc.
Ei bine buna mea amica sa stii ca nu fac toate astea. Eu intreb despre categoriile de acolo de ex. totul despre tpU adica uite chiar vreau sa invat despre tpU.
Momentan nu poţi să raportezi, pentru că încă eşti junior, Florin, dar poţi să trimiţi mesaje la Contact, dacă observi încălcări grave de regulament (dacă vrei să ajuţi la păstrarea ordinii pe site, desigur, sau te deranjează personal ceva anume).
Trec cu vedere peste aceste incalcari ale regulilor site-ului ale persoanele ce le surprind.
Pot să te întreb "de ce?" (în afară de faptul că eşti Junior)?
Depinde de fiecare persoana...adica eu, de exemplu, daca e ceva obscen ma implic pentru ca asa sunt eu, dar daca nu imi place nu raportez, pur si simplu trec mai departe.
Ionut299273 întreabă: