NOname
Întrebare recomandată | NOname a întrebat:

Un mic sondaj.
Obişnuiţi să raportaţi întrebările care încalcă regulamentul? Cum ar fi:
- teme
- spam
- injuriile, limbajul obscen
- atacurile la persoană
- postările care încalcă drepturile de autor, oferind informaţie preluată din alte surse, fără precizarea acestor surse
- postările care instigă la acte ilegale (ex: piraterie, consum de substanţe interzise, furt, etc).
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente#41
Obişnuiţi să raportaţi postările care încalcă flagrant regulamentul, preferaţi să răspundeţi la ele (poate ca să atrageţi atenţia) sau treceţi pe lângă, neimplicându-vă în niciun fel?

67 răspunsuri:
| florin422004 a răspuns:

Ei bine buna mea amica sa stii ca nu fac toate astea. Eu intreb despre categoriile de acolo de ex. totul despre tpU adica uite chiar vreau sa invat despre tpU.

NOname
| NOname explică (pentru florin422004):

Momentan nu poţi să raportezi, pentru că încă eşti junior, Florin, dar poţi să trimiţi mesaje la Contact, dacă observi încălcări grave de regulament (dacă vrei să ajuţi la păstrarea ordinii pe site, desigur, sau te deranjează personal ceva anume).

| Amy240 a răspuns:

Desi nu vreau sa fac nimanui rau eu spun ce am de spus deoarece daca nu actionam rapid peste putin timp TPU va deveni o retea pentru cei mai rai oameni care vorbesc cu injuraturi si toate cele de mai sus. Ce lume teribila ar fi!

| noulfischer a răspuns:

Trec cu vedere peste aceste incalcari ale regulilor site-ului ale persoanele ce le surprind.

NOname
| NOname explică (pentru noulfischer):

Pot să te întreb "de ce?" (în afară de faptul că eşti Junior)?

| detty24 a răspuns:

Da... Nu cred ca TPU e facut sa ne batem joc de celalalt, unii raspund la intrebari doar sa-si bata joc de cei care chiar au nevoie de un sfat si nu cred ca esti mai amuzant sau mai,, tare,, daca iti bati joc de cineva, ca pana la urma suntem aici sa ne ajutam sau nu?

| ßσьσсєℓα a răspuns:

Nu, ce e gluma, ce o ia in serios cred ca voi raprta, ce e serios, cearta cu injuraturi, cred ca as raporta-o.