Scrie undeva la tine logat ca simona (am pus numele tau) si cauta prin lista aia Editare profil
Mult noroc
Intri la Editare profil, schimbi acolo ce vrei si apoi dai Salveaza profilul. Succes si numai bine!
In stanga scrie logat ca simona si tu dai click pe + dupa o sa vezi ca scrie mai jos editare profil dai click si gata. Sper ca te-am ajutat.
Tu chiar nu stii sa citesti? Ia incearca sa te uiti in stanga paginii, unde ai 10 randuri scrise cu portocaliu! Editare profil, iti spune ceva?
Bună.
Intri la Editare profil, rândul 3, stânga paginii!
Nu uita ca la final să salvezi profilul.
Succes!
Pa, pa.
In stanga paginii este o optiune "editare profil". Dai acolo si schimbi ce date doresti. Dupa ce ai terminat dai "salvare" si gata.
In stanga undeva pe un spatiu portocaliu scrie :
"Logat ca simona "
dedesubt scrie :
xxxx puncte (xx in ultimele 7 zile)
Vizualizare profil
Editare date logare
Editare profil
Simona, astia te banuiesc de inteligenta! dar tu saracuta nu stii unde e stanga si dreapta! e ok! o rezolvam altfel.
Te uiti spre mana ce-ti poarta ceasul, aia e stanga... daca il porti pe dreapta ar trebui sa-ti vina un pic pe dos cand te uiti la cifrele alea romane.
Nu-i nimic si eu am avut o prietena ce se bloca in fata unei usi cu clanta si striga ca iar a ramas blocata.
Pai sus apare esti logat ca simona si in dreapta iti apare o patratica mica cu... puncte in ea si dai acolo
Ionut299273 întreabă: