Ma "bucur" că nu sunt singurul care a primit mesaje drăguțe de la DWArti asta
https://ibb.co/1dNqYQp
Cât despre povestea aia cu fata și problemele psihologice, cred că ceva e dubios că și eu am primit un mesaj asemănător de la PIXIEpixie care zice ceva asemănător însă vad că mesaje au dispărut, că eu unul nu le-am șters
In fine, fiecare cu cât îl duce mintea.
A da, nu ești singurul important aici
Bravo, PIXIEpixie isi spunea pe celalalt cont iar mai inainte sau dupa (cine mai stie ca eu nu) cred ca mai avea inca un pseudonim.
Deci acest retardat a dat mesaje cumva la toti cu care a purtat o conversatie in privat cand era PIXIEpixie
Curat va spun ca inainte dubla personalitate era o RARITATE in psihiatrie, astazi este NORMALITATE, de aceea a si aparut LGBT-ul! Fara sa atac persoanele gay! LGBT este o ramura a dublei personalitati!
Acest troll sufera de dubla personalitate!
Total de acord!
Eu tind sa cred că acest dwatri mi-a scris pentru că îmi scrisese atunci când era metamorfozat in pixie
Btw, chiar nu înțelesem de unde 4 mesaje,iar când vad, erau cuvintele drăguțe a lu' mistar problema la cap, dar acum că văd că nu sunt singurul, mă simt mai bine.
Oricum, l-am raportat la TPU
Da el este, un el care se da o ea, iti dai seama cu ce adolescenti avem aici de a face?
Mi-a placut " In fine, fiecare cu cât îl duce mintea.
A da, nu ești singurul important aici "
Stii foarte bine ca am spus-o sarcastic mai sus, nu sunt important si nici nu ma dau!
Oricum,e utila acesta informare cu privire la astfel de tentative, astfel poate se mai previn astfel de cazuri, vedem.
In ceea ce privește sarcasmul, și eu am zis-o tot folosindu-ma de sarcasm
Nici eu nu o fac, nu am de ce.
Ce observasem eu la acest utilizator e că avea sigur probleme mintale și încă are
Oricum, dubioși csf
De cei care spui că scriu pe site și sunt bolnavi psihici ei sunt niște oameni care trăiesc pe internet și au până în 30 de ani și lumea lor e internetul.