Da, e fata! Dar eu zic sa o lasi in pace, e fitoasa rau! Un fel de Bianca lu" Bote deci e tunata toata!
Se plimba numai pe la Rio ( cred ca de Janeiro ii mai spune sau Janeiro e gagica-su? ) si bea numai cockteil-uri cu umbrelute!
E un fel de sirena TPU, ii place marea si compania marinarilor( o fi fost si cu Base? ).
Ce sa-ti mai spun? Chiar daca nu ii intri din prima in gratii, tu mai insista. Poate-poate...
Are prea mulți admiratori. Stai la coadă! Azi toți masculii site-ului au fost pe urmele lui. Ce priveliște! Îi atrage ca magnetul.
Uite, fă-te și tu mumos și cere-i prietenia!
P.S. Dacă erai blond, aveai ceva avantaje.
Blocheaza site-ul TPU cand pleci de acasa, sa nu cumva sa intre fii-ta sa puna o intrebare si sa-i raspund...mi-e c-o ranesc la corason si stric tovarasia cu tine, iubi.
Nu! Este pinguin japonez in fustita de dirijor; daca bine-ti aduci aminte, canta la "Orchestra Filarmonicii de la Caminul Cultural din Turda"...la ce.atarna. Poneiule, hai ma ca pe mine ma **** viata in fiecare zi.
E o femeie, foarte sigur! Stiu eu! E Oracolul din Matrix! Apropo, nu-ti fa griji pentru comentariul ala...caci nu glumea cu tine!
*ce comentariu?*
...acel comentariu.
Ai noroc ca am vazut matrix de vreo 4-5 ori ca altfel eram paralel cu ce ai zis acolo. voi sunteti si dificili, trebuie sa fii expert in orice domeniu ca sa fiti intelesi. fiecare vorbeste pe limba lui...