| ChioruL14 a întrebat:

Userul TPU PhonyPony, este fata? Imi place de ea si as baga-o in seama prin PM dar nu stiu cum sa procedez. Scuze de categorie dar la Dragoste nu am loc de teme si "scuze de categorie".

Răspuns Câştigător
| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Da, e fata! Dar eu zic sa o lasi in pace, e fitoasa rau! Un fel de Bianca lu" Botehee hee deci e tunata toata!
Se plimba numai pe la Rio ( cred ca de Janeiro ii mai spune sau Janeiro e gagica-su? ) si bea numai cockteil-uri cu umbrelute!
E un fel de sirena TPU, ii place marea si compania marinarilor( o fi fost si cu Base? ).
Ce sa-ti mai spun? Chiar daca nu ii intri din prima in gratii, tu mai insista. Poate-poate...

9 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Are prea mulți admiratori. Stai la coadă! Azi toți masculii site-ului au fost pe urmele lui. Ce priveliște! Îi atrage ca magnetul.
Uite, fă-te și tu mumos și cere-i prietenia!

P.S. Dacă erai blond, aveai ceva avantaje.hee hee

evenso
| evenso a răspuns:

Chiorule sper ca vezi ce ti-a raspuns laughing

| FucktheSystem a răspuns:

Nu e nici fată nici băiat...e ponei. straight face Nu se vede?

| ChioruL14 explică:

Blocheaza site-ul TPU cand pleci de acasa, sa nu cumva sa intre fii-ta sa puna o intrebare si sa-i raspund...mi-e c-o ranesc la corason si stric tovarasia cu tine, iubi.

| Vizitiul a răspuns:

Nu! Este pinguin japonez in fustita de dirijor; daca bine-ti aduci aminte, canta la "Orchestra Filarmonicii de la Caminul Cultural din Turda"...la ce.atarna. Poneiule, hai ma ca pe mine ma **** viata in fiecare zi.

| Abandoned2 a răspuns:

E o femeie, foarte sigur! Stiu eu! E Oracolul din Matrix! Apropo, nu-ti fa griji pentru comentariul ala...caci nu glumea cu tine!
*ce comentariu?*
...acel comentariu.

| ChioruL14 explică (pentru Abandoned2):

Ai noroc ca am vazut matrix de vreo 4-5 ori ca altfel eram paralel cu ce ai zis acolo. voi sunteti si dificili, trebuie sa fii expert in orice domeniu ca sa fiti intelesi. fiecare vorbeste pe limba lui... happy

| TotLora a răspuns:

Nasol pentru tine, a declarat ca este lezbi, asa ca iti imprumut batista.

| Lightning1997 a răspuns:

E neutru.