Mie imi place sa bat campii la A&C, S&F si la LPS, cand gasesc intrebari despre politica.Pe-acolo imi duc veacul de obicei, pe TPU.Insa asta nu ma face filosof, boem sau analist politic.
Brigaela-medic
ardnaxur1961-profesoara de romana si franceza
Abh-profesor
psiholoaga-psiholog
ioandelasal-fost avocat, actualmente lasat la vatra
Hombre-caprar
De astia stiu sigur, mai sunt si altii, pe care nu mi-i amintesc.
Mai sint citiva profesori si juristi, plus doi stomatologi si inca un psiholog, un horticultor, citva ingineri si doi veterinari (dintre cei ramasi, mai e o pleiada care s-a retras incet incet). Evident ca dintre cei ramasi, ramine de vazut cit or sa mai stea si ei, pentru ca nivelul site-ului e in contiuna cadere.
Eu cunosc un tractorist, doi zidari, cativa instalatori, un marinar si multi bagatori de seama
Am spus eu ca sunt filozof, tu spui asta!? nu vezi ca Dumnezeu a spus ce meseria am, caprar. Dar tu ce invarti mai ciofligare, sticle goale si nici nu te cunosc ca user, probabil esti nereprezentativ
Nu vezi bai Funky emoticalul din coada, aia inseamna ca m-am suparat? Sa-ti ei capre daca asta ai inteles si nu poti sa cunosti pe toata lumea.
Pe aici majoitatea sunt tineri, ce sa caute profesorii si medicii pe aici? N_o sa gasesti nicaieri o lista cu ei. Eu raaspund cel mai des la categoria "Muzica" si nu sunt DJ, cantaret etc. Raspund mult pentru ca-mi place acel domeniu
Lui Dumnezau ii plac muntii, deci ai dreptate, va ajunge sus, pe cele mai inalte culmi.
Nu putem sti daca multi utilizatori isi fac identitatea falsa si se dau a fi profesori, medici, etc.
Înseamnă ca eu lucrez la Amuzamentare. Eu răspund doar la Trivia/Amuzante mai mult, şi aici mai puţin.
anonim_4396 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
7Delia7 întreabă: