Singur m-am mai simtit, dar nu am nevoie de compania comunitătii dar e o plăcere zilnică să citesc întrebări aici, să îi ajut pe cei care au nevoie şi să primesc răspunsuri la întrebările care mă frământă, este un site special pentru mine personal, încă din primele zile aici am cunoscut o fătă cu care vorbesc de aproape 2 ani de zile, deci pot spune că mi-am făcut şi o prietenă adevărată de aici, tot respectul pentru userii care vor să ajute la dezvoltarea site-ului...numai bine!
Da. Si cred ca orice om are momente cand se simte singur. Nu exista persoana care sa nu simta nevoia de a comunica. Asta face parte din caracterul uman. Natura noastra este definita printre altele, de comunicarea cu ceilalti. Iar TPU este intr-adevar o "sursa" de diversitate(spre exemplu, chiar acum, scriind acest raspuns, pentru ca stiu ca cineva il va citi).
DA! Chiar acum.Nu inteleg pentru ce mai traiesc chiar daca as avea motive sa traiesc pur si simplu ma simt singura.Simt ca nu am prieteni.DA chiar vreau sa imi impartasesc sentimentele si trairile cu ceilalti utilizatori de pe TPU as vrea sa ne povestim fiecare viata pe care o duce.
Ar trebui sa ne trimitem id-uriile unii la alti si sa facem o conferinta pe mess, asa ar fi mult mai frumos.
Aiicha întreabă:
Thecurious întreabă: