Ar fi o varianta, insa ce ma nedumereste este ca lumea nu se inghesuie la propuneri de a face un loc mai bun TPU-ul, dar cand se pun intrebari de genul "cine mi-a bagat covrigul?" de catre unii troli adolecenti, sunt comentarii cu sutele.
Pai treaba e nasola si ma face sa nu ma mai implic
Pai eu si despre calcuri am pus la conversatii si aia e.
Dar asta nici nu trebuie sa zica userii, sefii trebuie sa faca asta de la sine, asa cum a fost si pe softpedia, ariile nu le-au cerut oamenii, au fost din start facute.
Si cand s-a scos alta arie, doar s-a anuntat "din data de, vom avea o noua arie cu tema cutare".
Ca e normal pe orice forum sa ai aria IT calculatoare, nu e o arie de nisa, trebuia sa existe din start.
O idee buna dar degeaba propui ceva constructiv aici ca nu te baga nimeni in seama.
Am intrebat si eu odata daca se poate implementa un night mode pentru site ca ma rupe la ochi albul asta.
Crezi ca am primit vreun raspuns!? Oha...
Dar esti avertizat rapid daca mustruluiesti vreun mucos impertinent.
Da,dar nu e neaparat aria IT, de exemplu daca vreau sa intreb despre ceva hardware tot acolo intreb dar despre configuratie software... tehnologie la modul general poate cuprinde si cutia neagra de la aviaonele de lupta!