anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog ajutati-maa cineva imi sterge misteros prietenii de pe facebook cine ma poate ajuta? funda orice raspuns.

Răspuns Câştigător
| Y3aaHH a răspuns:

Daca ai impresia ca ti se sterg 2-3 prieteni s-ar putea sa fie de la facebook, sa iti arate cu eroare, asa patesc si eu. Daca ti se sterg mai multi schimba-ti parola de la mail-ul pe care ai facut contul de facebook si schimba si parola de la facebook.

3 răspunsuri:
| Pure.Sunshine a răspuns:

Schimba-ti parola

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
In primul rand, cred ca nu iti sterge cineva din exterior prietenii. Mai degraba este cineva din interior, care s-a "infiltrat" in contul. Gandeste-te bine daca nu ai lasat pe un calculator strain facebook-ul deschis, nu te-a vazut nimeni cand tastai parola( daca scrii incet), nu ai dat indicii/ai spus parola cuiva.
In orice caz, cel mai bine ar fi, dupa cum au spus si ceilalti, sa iti schimbi parola. Daca problema persista, cel mai bine ar fi sa stergi contul si sa iti faci altul, din motive de intimitate/siguranta.
In al doilea rand, ai gresit categoriahappy. Data viitoare incearca sa pui o intrebare de acest gen la categorii cum ar fi Adolescenti, Informatii Utilitare, etc.
O zi buna!

| Whittyfluffy a răspuns:

POI SCHIMBATI PAROLA LA faceebook e clar ca cineva umbla pe acolo! Iti schimbi datele si gata ai rezolvat!happy

Întrebări similare