L-am mai amenintat acum vreo 2 luni. Si chiar se oprise. Vad ca a revenit in forta. Are doar 10 ani. Nu stie pe ce lume se afla. Daca vedeti ce frumos m-a injurat, dar pacat ca nu prea stia ortografie...
Nici macar o injuratura buna n-am cum sa mai apreciez in ziua de azi. Daca eu inteleg "mata" ca "mâța", în loc de "mă-ta".
In general, TPU.ro asa afiseaza postarile. Aceeasi ora, acelasi minut, la raspunsurile care-s postate intr-un interval de o ora. Asta cand vrei sa le vezi de aici:http://www.tpu.ro/site-users/answered-questions/
Exemplu: 15:08, 15:08, 15:08,...
Pe pagina intrebarii se vede fix ora la care ai postat.
Exemplu:15:23, 15:29, 15:34,...
Asa functioneaza site-ul. In cazul acelui copil situatia e mai interesanta, dar se poate intelege. El da copy-paste la acel mesaj. In nici 10 secunde poate posta la 2 intrebari, ca doar nu-si pierde timpul ca sa le citeasca, ci doar ca sa le polueze de spam. Asadar, e posibil sa posteze chiar la 10:08 vreo 4-5 raspunsuri.
Ora care este trecută sub răspunsurile de la "Răspunsurile lui X"/"Răspunsurile mele" este schimbată din oră în oră, nu mai des. Aşa e la toată lumea. În schimb dacă vei intra la fiecare răspuns în parte, vei observa că aceasta este diferită (cu mici excepţii, când nebunul chiar reuşeşte să posteze mai multe răspunsuri într-un minut).
Dar nu asta e important, ci faptul că acest specimen trebuie cât mai repede eliminat. Am scris deja ieri la Contact în legătură cu el. Să sperăm că azi-mâine îl vor linişti adminii de tot (aşa se procedează cu spam-erii înrăiţi pe aici - de cele mai multe ori contul este şters direct, nu doar suspendat).
Am observat si la raspunsurile mele ca sunt multe la cam aceeasi ora,desi exista diferente de cateva minute intre ele si cred ca si aici se aplica aceeasi regula,de la site citire!
In privinta nebunului,chiar ca trebuie facut ceva, azi nu am raspuns la nici o intrebare fara sa-i vad postarea lui, inainte!
Mi-a stricat tot cheful!
@NOname: iti dai seama ca am scris si eu la "contact" o scrisorica de amor.
@PiertotumLocomotor: Stiu si eu ca nu se actualizeaza acolo decat din ora in ora dar ma intrebam cum mama naibii a reusit sa posteze atatea mesaje intr-o ora!
@fanaticdupatine: Ai limbrici, dar te tratezi!
Simplu. Avea mai multe ferestre deschise si un mesaj cu copy-paste si a dat in acelasi timp raspuns la toate. Insa daca te uiti si in pagina ta de raspunsuri, a mea si a tuturor vei vedea ca mereu arata ca se posteaza in acelasi timp, iar daca intri la fiecare in parte vei vedea ora reala.
Ce este acela spam? nu cumva este atunci cand userul respectiv isi polueaza singur intrebarea cu propriile raspunsuri lingusitoare?
"Spamming (sau spam) este procesul de expediere a mesajelor electronice NESOLICITATE, de cele mai multe ori cu caracter comercial"
Cata ipocrizie in primul raspuns, acu' nu te pui sa-mi dai funda' si sa-mi ridici raspunsul mai sus, ca-mi vede nebuna mesajul si imi sterge contul prin PRISMA PRIETENIILOR LINGUSITOARE.
O iei razna daca citesti de pe aici ceva...
A... si ala cu raspunsurile nu avea cum sa detina vreun spambot(program ce trimite automat mesaje), doar site-ul e bine intretinut
Drept e ca nu-l mai vad, l-a mancat CATALIN
Metro si etc... de cine vorbiti si cu mine ce ai ca mi-ai pus link-ul de la mine?