| Casa a întrebat:

Va rog frumos sa imi spuneti cum sa dau si eu funda ca nu stiu? Va multumesc

Răspuns Câştigător
| S3bastiaNN a răspuns:

O sa iti apara langa mesaj o funda, apasa pe ea si acel mesaj va fi declarat castigator. Poti testa pe minebig grin

7 răspunsuri:
| Anonymus314 a răspuns:

Ti-ai dat seama

| davidtm a răspuns:

Chiar asa de inapt esti? taie-ti netu.
apropo cati ani ailaughing)))?

| xAllexutsa a răspuns:

Deci ai observat ca atunci cand pui intrebarea si primesti niste raspunsuri in dreapta raspunsului este o funda dai click pe ea, si o sa iti apara cv in genul "Sunteti sigur?" si dai acolo "ok" si aceasta operatie se face automat singura. Sper ca te-am ajutat pupii:*

| IamHere4You a răspuns:

La raspunsul castigstor dai pe funda portocalie cu un "1" in mijloc.
Bafta!

| Casa explică:

Va multumesc pentru ajutor am sa incerc

| Casa explică:

Eu cati ani am? cat ai si tu atat am(pentru David11_3090)

| Anonim225 a răspuns:

Dintre toate raspunsurile oferite pentru o intrebare, castigator este acel raspuns care se dovedeste a fi cel mai inteligent si cel mai de folos pentru persoana care a pus intrebarea respectiva, fie prin desemnare de catre aceasta persoana, fie prin desemnare in mod automat, in functie de numarul de voturi "folositor" si "inteligent" primite de la membrii comunitatii.
Procedura este urmatoarea: Dupa trei zile de la postarea unei intrebari pe TPU.ro, daca aceasta primeste cel putin doua raspunsuri, utilizatorul care a pus respectiva intrebare primeste o notificare prin e-mail, in care este invitat sa desemneze raspunsul pe care il considera cel mai bun. Utilizatorul are la dispozitie doua zile pentru a alege raspunsul castigator. Daca utilizatorul nu alege un raspuns castigator in termen de doua zile, desemnarea raspunsului castigator se realizeaza in mod automat. Astfel, raspunsul care a fost votat de cele mai multe ori ca "folositor" si "inteligent" va fi desemnat ca fiind castigator. In conditiile in care mai multe raspunsuri au fost votate de acelasi numar de ori ca "folositor" si "inteligent", primul postat dintre acestea este ales "castigator".