| NedelcuRemus a întrebat:

VA rog spuneti-mi si mie cumi sa-mi pun poza pe TPU funda +vot

Răspuns Câştigător
| CGDclau a răspuns:

Intri la editare profil si iti apare cel mai jos in dreapta schimba imaginea...

12 răspunsuri:
| AnneMarri a răspuns:

În stânga (scrie cu portocaliu) ai „Vizualizare profil", „Editare date de logare", „Editare profil", „Mesaje", „Întrebările mele", „Răspunsurile mele", „Întrebări favorite", „Prieteni", „Notificări" şi „Logout".
Tu dai la „Editare profil" şi acolo vezi „Nume public", „Prenume", „Nume", „Email", „Localitate", „Zi de naştere", „URL bBog", „Sex" şi „Selectează imagine de profil", iar jos de „Selectează imagine de profil" vezi „Alegeţi fişierul" şi dai acolo, îţi alegi o poză din calculator şi dai la „Salvează profilul".
Dar să ştii că trebuie să aştepţi o zi sau două (sau numai câteva ore, depinde) ca să-ţi apară poza, nu-ţi apare chiar imedia după ce ai pus-o, dar nu-i nimci în neregulă cu ea, aşa trebuie să fie şi sigur va apărea, nu te îngrijora.

| odorash a răspuns:

Dai click pe : Editare Profil " din dreapta ecranului, apoi dai click pe choose file sau daca il ai in romana scrie : Alegeti fisierul. Dupa ce ai dat click acolo selectezi o poza din pc - ul tau si dupa dai click pe Salveaza profilul. (scrie sub butonul pe care apesi sa alegi poza)
Baft ahappy

| AnnaDee a răspuns:

Buna, și, dacă nu greșesc, bine ai venit!
In stânga paginii, găsești un link pe care scrie "Editare profil."
Dai click acolo iar apoi, puțin mai jos, te lasă sa dai "Browse/Răsfoiește" pentru a-ți alege o imagine. Poza nu se va vedea din prima, va dura pana o vei putea vedea și tu, deși noi o vom vedea mai devreme.
O zi buna îți urez!

| CGDclau a răspuns:

Dai la editare profil si cel mai jos in dreapta apare schimba imaginea...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prima data intra pe http://www.tpu.ro/site-users/edit/
jos de tot ai optinea ''Selecteaza imagine profil'', si dai ''choose'', apoi ''Salveaza profilul''. Dar vezi ca nu o sa-ti apara imaginea din prima, va trebui sa astepti putin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai la Editare profil şi dai jos si acolo este ca sa pui imag Selecteaza imagine profil şi iţi selectezi si apoi la salveaza si atit

Răspuns utilizator avertizat
| NedelcuRemus explică:

Multumesc la toti!\dancingwinking

| Cristiana2011 a răspuns:

In stanga, sunt mai multe randuri scrise cu portocaliu
SI undeva scrie:"Editare profil"
SI dai acolo si pui o poza, dupa dai "Salvare Profil
"si gata
Bafta! happy

| AlexyaLove a răspuns:

Simplu,te uiti in partea stanga,unde iti apare logat ca Remus,si mai jos iti apare Vizualizare profil,Editare date logare etc,Tu apasa unde scrie Editare profil, si undeva mai jos o sa-ti apara brownse.dai acolo, selectezi poza din calculator pe care o vrei si gata.Multa bafta!

| AlexyaLove a răspuns:

Vezi ca scrie:selecteaza imagine profil, si de exemplu mie in loc de brownse imi apare choose. Dupa ce selectezi imaginea dai pe Salveaza profilul

| EFLFRORIN a răspuns:

Editare Profil > Jos ai Browse > incarci poza din PC > Salveaza profil.