anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vai doamne, se vede ca a inceput scoala. E site-ul invadat de teme, care mai de care, exercitii de mate, compuneri la romana etc. Copii, invatati sa va faceti si singuri temele, iar pentru un mic ajutor nu strica un search pe Google.
Intrebarea mea e: Este voie sa se posteze pe site atatea intrebari fara rost? Nu cred ca sta nimeni sa faca temele altora. Ca daca da, cred ca ma las, de sus pana jos unde ma uit vad 99% teme. Plictisitor.

Răspuns Câştigător
| Quadrilateral a răspuns:

A 4-a regula inainte sa postezi o intrebare suna ceva in genul :
4. In atentia elevilor/studentilor: Nu acceptam intrebari prin intermediul carora incercati sa va rezolvati temele pentru acasa sau temele de vacanta. Cei care nu vor respecta acest aspect risca sa fie sanctionati prin stergerea/ suspendarea contului.

7 răspunsuri:
| HaXo24 a răspuns:

Dar ce avem nevoie! Pt nota noastra!rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oh, greseala mea. big grin
Scuze, asa se intampla cand nu citesc cu atentie laughing

| SamSon a răspuns:

Nu e voie! faza e ca e interzis sa ceri ajutorul despre teme.

| victtor a răspuns:

Nici eu nu sunt de acord cu asta, si nici eu nu mai vreau sa vad probleme de la mate sau romana la altii, ar trebui facut ceva in privinta asta sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@ionutaaa: Pentru nota voastra invatati! E nota voastra nu nota TPU.

NOname
| NOname a răspuns:

Temele sunt strict interzise pe TPU. Şi, sincer, m-am şi săturat să tot raportez de când a început şcoala. Cam asta fac în 50% din timpul petrecut pe TPU.
Se încalcă la greu această regulă, iar unii îşi fac conturi noi doar ca să posteze acest gen de întrebări şi să nu li se suspendă contul principal.

O rugăminte: raportaţi-i şi voi pe unde-i prindeţi!

| Eღilia62 a răspuns:

Nu e voie, scrie si in regulament.Dar cine sa inteleaga? Cel mai bun lucru pe care-l putem face e sa le raportam.