| Fatamuntilor a întrebat:

Vi s-a intamplat si voua sa postati un raspuns, sa apara pe profil, dar NU si site? Ca tocmai am postat un raspunns dar surpriza... nu a aparut pe siterolling on the floor (a trecut mai bine de o ora, postarea NU a fost stearsa, inca)
Intre timp am mai raspuns a aparut imediat.Ca ma gandeam ca am suparat pe cineva si sunt supravegheata din umbra rolling on the floor Si pana apar raspunsurile mele...
DA, am scris la contact, dar pana raspunde Cristina mi se lungesc urechile, ca are de rezolvat sesizarile pe trei zile, iar eu nu sunt prima pe lista ei.
Deci, voi astia, veterani ati scapat de junioarat si de raspunsurile,, in asteptare " ati patit-o?
PS. Bursuc, problema e la mine, asa-i?rolling on the floor

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună, "junioaro" happy

Apropo de acel PS :
DA, DA, DA - vezi că ştii răspunsul laughing
"Problema" e la tine rolling on the floor

Acu', revenind la chestii mai serioase : eu NU am păţit aşa ceva; cel puţin, aşa CRED - adevărul este că NU prea verific dacă-mi apar postările pe sitewinking
În cazuri RARE, când sunt probleme cu serverul, am păţit că NU apărea răspunsul pe site, cu toate că-l aveam la profil şi doream să mai completez ceva - dar, apărea în 10-15 minute...

Totuşi, din moment ce postarea îţi apare la profil şi nu este "în aşteptare" ( fiind "aprobată" ), iar întrebarea la care ai răspuns NU a fost ştearsă, ar trebui să apară şi răspunsul tău!
Verifică peste încă vreo orăwinking

Aaa, uitasem să-ţi spun că răspunsul va apărea doar dacă NU "ai supărat pe cineva şi eşti supravegheată din umbră" rolling on the floor

O zi faină să ai!

| Fatamuntilor explică (pentru bursuc001):

Da! Intrebarea a fost stearsa... raspunsul a parul in locul respectiv, totusi nu-mi explic de ce pana atunci raspunsul nu a aparut pe site
Astept sa vad ce expicatii da Cristina
PS Merg la bucatarie, ca alfel imi las familia flamanda...

| bursuc001 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Mda, da : mă gândeam eu ( apropo de ce am răspuns pe privat ).

SPOR la gătit!
Şi poftă bună să aveţi happy

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://imgur.com/gcA19Q0