In acest moment vad ca ai raspuns la 20 de intrebari, la concurs nu se tin cont de raspunsurile date la categoria Trivia / Amuzamente si Filesharing/linksharing, ori la raspunsurile dat la postarile mai vechi de 3 zile, in plus doar primul raspuns se ia in considerare la o postare (de exemplu daca la acelasi postare raspunzi de 8 ori in acest caz doar primul raspuns de al tau va fi luat in considerare pentru concurs).
P.S. Eu am castigat odata, dar este adevarat ca nu e usor sa castigi mai ales daca vrei sa dai raspunsuri bune.
Buna
nu conteaza daca primesti fundita. daca vrei sa castigi acel tricou, trebuie sa fii primul pana la miezul noptii.
O zi frumoasa sa ai
Eu nu știu de unde ai scos 150 de răspunsuri pe ziua de azi că eu am numărat 21 la tine pe profil.
Da se câștigă tricoul numai dacă ai răspunsuri bune, complete și în concordanță cu subiectul.
Nu se punctează Trivia/Amuzament și Filesharing/Linksharing!
Răbdare, o minte deschisă și o zi pierdută și ai să poți câștiga.
Eu am câștigat de 9 ori și numai știu eu de câte ori am lăsat pe alții să câștige.
Re(citeste )regulamentul sau scrie adminilor sa te lamureasca. Poate au fost sterse rapunsuri.
Pentru a castiga tricoul trebuie sa ai cele mai multe raspunsuri validate intr-o zi(sa respecte regulamentul concursului).
Si din toate alea nu am primit nicio funda.
au fost raspunsuri de caltate uitati-va daca vreti
anonim_4396 întreabă:
Kolors întreabă: