| Decebalul a întrebat:

Voi ce parere aveti despre oracolul de pe TPU?
Eu sunt de parere ca era mai bine daca puteam scrie noi raspunsul nu sa il alegem! Care sunt parerile voastre?

6 răspunsuri:
| aliceinchains a răspuns:

Păi, se face şi reclamă, de-aia ai numai variantele alea. Iar reclama se plăteşte. De-aia şi pe TPU e plin de ele peste tot... bine, se rezolvă cu adblock.
Mhm, şi vis-a-vis de Oracol, sunt multe întrebări absolut penibile, care nu-şi au rostul... ceva mai interesant, prea rar.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
e bun asa cum a fost conceput, doar cu mentiunea ca ar fi sa mai adauge 2-3 optiuni sa alegi altceva/poate/ ceva de genu.
O zi frumoasa sa aihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca fiecare ar fi raspuns ce si cum doreste, unii, ar fi profitat scriind multe tampenii.Numai bine.

| RyGoLeTa a răspuns:

Buna!
Da ar fi bine sa mai avem si alte optiuni, dar vorba lui ivancea2 altii vor profita de libertatea daruita si vor scrie vulgar sau cine stie ce.

| Decebalul explică (pentru RyGoLeTa):

Mda, dar poate se putea face cumva ca, continutul vulgar sa nu fie permis, ma gandesc eu.

| facepalmlol a răspuns:

Nu ma deranjeaza variantele, insa ma deranjeaza faptul ca nu pot sa bifez raspunsul intr-o parte si sa fac asa si la intrebarile vechi la care n-am raspuns.Asa trebuie sa dau de sageata aia si de rotita mouseului in continuu.

Întrebări similare