A fost înainte. Abia s-a înlocuit cu ceva mai decent, ce nu crează atâtea conflicte şi nu jigneşte pe nimeni.
http://www.tpu.ro/......rdul-intr/
La asta nu m-am gandit.
De ce s-ar simti un om jignit daca ii spui ca e stupid, sau ideea sa este stupida, nu pot cuantifica.Nu eram pe site in perioada in care s-a pus intrebarea ta, dar mi s-a facut capul calendar de la ce-am vazut acolo.Un om ce se simte jignit de la un vot pe un site unde fiecare e sub auspiciul anonimatului complet...e planta aceea care isi "pleaca" frunzele, de cum o atingi.Parerea mea.
Ehe, vremuri demult apuse. Multe supărări şi certuri a provocat buclucaşul "stupid", pentru că unii o luau foarte personal, iar alţii făceau abuz, punând gaz pe foc şi privind cum arde...
Acum parcă e mai linişte...mai ales că voturile nici nu mai sunt la vedere.
Se mai înţelege câte ceva şi din răspunsuri de la întrebarea mea, deşi multe dintre ele au fost şterse, dar e suficient cât să-ţi formezi o idee.
Mi s-ar parea de bun gust, daca in loc de cele cinci voturi de acum, am putea sa avem varianta cu stele, de la 1 la 10, desi se gasesc suparaciosi pentru orice idee.Vad ca se dadeau atunci voturi multe, acum, nimic.Cred ca ar trebui sa constientizeze orice utilizator o chestie : utilizatorii plus voturile egal pixeli, nu sunt reali.E posibil ca unii din noi sa fie chiar web-bots, nu doar in online, ci si in offline, care au ifost programati pe un anume limbaj si prajesc la foc mic pe o tigaie supraevaluata de la teleshopping rabdarile altor utilizatori.
))
De cate ori vad o intrebare ca asta, imi aduc aminte ca, prima data, adminii au folosit cuvantul retard
Cat am protestat atunci ca sa fie schimbat, si cat imi doresc acum sa fie reactualizat.
Zau, nu ar fi mai potrivit:Retardat?!
Hm?
Nu tu erai fana aia one direction care se lua în gură cu toți? S-ar putea să te confund, nu aveai poză cu un câine la avatar înainte?
Pai, eu am contul cu o prietena si eram ceva gen,, o luna il folosesc eu, o luna tu" si pentru ca mai dadea niste raspunsuri aiurea, i-am zis sa nu mai intre si sa imi lase mie contul.Si-asa era facut pe id-ul meu.
Da, pusese intr-un moment o poza cu un caine ...maro parca.
Eu nu prea comentez cand e vorba de one direction, mai rar se intampla.
Nu-s fana infocata.
Apăi dacă e așa și nu minți, să știi că prietena ta s-a luat în gură cu cei care nu aveau o părere mai proastă despre trupa aia de estrogenați.
Chiar așa e, le dădea aiurea de tot, dar să știi că nu plătești ca să îți faci unul nou. Nu e nicio pierdere.
Pariu ca e vorba de 1d.Frate, eu nu-s fana, dar nici nu am nimic cu ei.Mi-s doar..indiferenti.Dar am vazut cum s-a certat cu unii si au ajuns sa se injure din cauza lor.
Si eu sunt certareata, dar nici ca ea.
M-am mai uitat pe la intrebari, raspunsuri, etc, si a facut vraiste.
Mai bine faceam contul singura...[bine, oricum dreptul cel mai mare este al meu, caci fb e al meu, id-ul la fel]
Erau chiar si cateva persoane la ignor
Si chiar imi cer scuze in numele ei.
Si da, stiu ca nu platesti nimic, dar eu ma conectez cu facebookul, si ar fi nu complicat, dar..schimba facebookul, schimba id-ul.
Si na`, asta e.E vina mea la urma urmei ca am acceptat.Asta e...trebuie sa suport.
Si imi cer din nou scuze pentru ce a spus...
Stai,fato,liniștită, nu îți cere tu scuze, să o facă cine trebuie. Deși acum nici că mai contează.
Așa și eu. Nici nu îi cunosc, de ce i-aș urî? Doar că au melodii nașpa.
Hehe, certăreață mai mare ca mine nici că există .
Poți să îți faci cont pe TPU pe o altă adresă de mail, îți recomand gmail că vin mailurile mai ușor. La yahoo se mai blochează.
Nu știu ce zic alții, dar eu te înțeleg.
Mersi mult :*
Esti de treaba:*
Mulțumesc și eu.
Pai la ceea ce te referi tu cu ''stupid'' este echivalentul unui raspuns eronat care deja exista .
Nici stupid nici eronat nu sunt cuvinte potrivite.Cuvantul potrivit ar fi:
Super-Naspa-Ciudat-Tampit-Raspuns