anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi puteti juca Remi aici pe TPU? Mie nu-mi merge... daca apas butonul "Joaca acum" imi spune: No user found

Răspuns Câştigător
| TPU.ro a răspuns:

Ce browser folosesti? Aceasta este singura eroare?

Alexandra - TPU

| anonim_4396 explică (pentru TPU.ro):

Unul din top 5! Daca nu promovati anumite browsere, atunci faceti si voi lucrurile asa cum trebuie, ca toata lumea sa aiba acces... nu?
Da, pe alt browser, merge!

| TPU.ro a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu e vorba de a promova sau nu anumite browsere, ci de a rezolva problema cu care te confrunti tu acum.
In lipsa unor detalii concrete, nu putem sa facem prea multe.

Browserul Opera folosesc.

Da mai este o eroare. un juator vorbeste cam prea mult si nerespectuos, i-am dat "mute chat", acolo langa poza lui, si n-a mers... vedeam in continuare ce scria in chat!

Ba nu. referitor la "mute chat" am gresit eu! IMI cer scuze!

DAR NU PUTETI FACE CEVA impotriva celor care cer altor jucatori de la masa, cartile de care au nevoie? Multumesc.

| TPU.ro a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai intampini aceeasi eroare acum?

Nu, nu mai intampin aceasta eroare. va multumesc! desi nu-mi mai foloseste la nimic, caci jocul este cu plata...

9 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Hmmm,pe scurt si eu am aceasta eroare.De specificat folosesc mozila firefox cu adblock si multe alte lucruri de ascuns ipp, de navigat pe alte site-uri care's banate pe 'Romania' si alte lucruri si extensi complicate care imi fac viata in chin laughing (imi place sa ma complic)
P.S asa imi apare si mie laughing