Aceasta intrebare li se potrivesc celora ce sunt disperati dupa tricou si funda.
Cooooorect!)) Pe mine ma dispera astfel de persoane
Sincer? nu imi pasa,nu dau doi bani, DOI BANI pe funde,calificative,si altele.
O fac in primul rand din placere de a ajuta pe cineva.
O fac poate si din plictiseala,nu?
Dar dependenta,nu.
Te poti uita de cand am facut eu contul si pana acum, am fost rareori online nu sunt ca alti sa am sute si zeci de mi de raspunsuri etc.
Cand nu am chef, nu raspund, ma obliga cineva? o fac pentru ca vreau, nu primesc nimic in schimbul 'ajutorului meu' bun sau 'prost' fie el.
Cand iti doresti atat de mult sa castigi un tricou atunci poti spune ca ai o dependenta.
Simteam inainte, acum TPU s-a schinbat mult, sau mai bine zis utilizatorii. Mai nooi gasesc intrebari puse anapoda, iar cand am nevoie de ceva nu-mi raspunde nimeni la intrebari.
Da,exista o dependenta deoarece mereu astepti un nou raspuns, o alta parere si abia te poti abtine sa nu te intrebi daca raspunsul tau a ajutat pe cineva, iar o funda este un lucru minunat, te face sa simti ca ai un rost.P.S.:faptul ca mai poti primi si un tricou este un bonus.
Da, te prinde... Mai ales cand esti in cautare de funde si de ajutarea unor oameni...
Nu imi mai vine sa intru nici macar sa ajut, cind vad ce discutii se poarta pe site.
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
7Delia7 întreabă: