Personal, nu aș avea nimic împotriva ca postările celor proaspăt înregistrați să se afișeze în timp real (atât cât se poate), dar din moment ce necesită o aprobare, nu văd cum ar putea să apară pe site ceva, ce teoretic încă nu există, pentru că la fel de bine poate fi și respins.
Are sens ceea ce spui, dar nu văd cum ar putea fi posibil. Doar dacă, eventual, s-ar elimina de tot regula cu aprobarea primelor 10 (sau câte sunt) postări, ceea ce nu cred că se va întâmpla.
Pai exista. Postarile lor se afiseaza pe site ca si ale noastre, chiar si cu acel status galben( in asteptare). Problema cu actuala caseta de notificari este ca afiseaza doar raspunsurile aprobate(care au verde).
Adica sa zicem ca imi scrie(imi da reply sau imi raspunde la o intrebare pusa de mine) cineva la ora 15:00. Eu voi vedea reply-ul in acea caseta de abia peste cateva ore bune, iar mai rau e ca scrie: "acum 1 minut" peste 3 ore sau cand va fi aprobat respectivul raspuns! De parca si cand fix atunci ar fi postat. Asta e si nasol. Postarile astea, ale utilizatorilor noi, au nevoie de aprobare, insa tot se afiseaza pe site in acelasi timp cu cele ale unor useri cu ceva mai multa vechime.
Uite si un exemplu, ceva peste care am dat astazi(de fapt ieri, 1 iulie):
http://www.tpu.ro/......p-care-sa/
Norocul lui a fost ca m-am interesat eu sa mai accesez intrebarea si i-am raspuns ceva mai prompt. Reply-urile lui mi-au aparut pe la 23:00, chiar si 00:00(2 iulie). Lucrul asta il patesc chiar si la propriile mele intrebari. Desi ma uit sa vad cine mi-a raspuns la intrebare(din caseta de notificari), cand accesez pagina intrebarii ma pomenesc cu vreo 2 useri in plus.
A, am înțeles, Aero.
(Mi s-a întâmplat și mie de multe ori.)
În acest caz îți dau dreptate și te susțin. Și nu cred că administratorii vor avea ceva împotrivă. Doar să fie operatorul liber ca să facă aceste modificări.
P.S. Bună observație.
Ok. Mersi! Sper numai sa se poata! Din punctul meu de vedere se poate cam orice pe acest site, acum sa vad de maine ce imi va raspunde Cristina la Contact.
Baftă atunci!
(E în interesul tuturor.)
Trimite-i link-ul cu această întrebare sau mai explică-i o dată.
Nu trebuie să te descurajezi atât de repede.
Knowledge întreabă: