| CryChristiAN a întrebat:

Voua nu vi s-a acrit de unii utilizatori care daca au o problema si ne spun ca ne dau funda,iar la final dupa ce ii ajutam uita sa o mai dea? Mie unu da. Adica nu doar eu,dar si alti utilizatori au dat raspunsuri FORTE CORECTE si cei care aveau probleme dadeau funde,dar dupa raspuns ei nu dau nici o funda. Nu vreau sa oblig pe cineva ca EU NU AJUT LUMEA PENTRU FUNDA CI PENTRU CA VREAU. Am inteles ca nu da funda nu da funda, dar nu ca cica vine 1 cu o intrebare din acest gen : "cum se rezolva cu tare problema" sau "ce trebuie sa fac ca sa scap de grasime et.c" si PROMITE CA DA FUNDA, iar la final uita de promisiune.Nu ma refer la cei care au probleme de sanatate sau alte chestii CI MA REFER DOAR LA ACEIA CARE ZIC CA DAU FUNDA la raspunsul cel mai bun.Eu unul cand promit ca dau funda pai dau funda, iar cand nu promit inseamna ca nu dau.Dar dau funda la orice raspuns care mi se pare corect. O seara buna.

Răspuns Câştigător
| Lightning1997 a răspuns:

Eu nu pun problema asa.Un utilizator care este pe site pentru a ajuta nu il intereseaza acest aspect, nu il intereseaza sa primeasca funde, puncte, sau sa avanseze in clasament.Mai degraba utilizatorii care cer funda dupa ce au raspuns ma deranjeaza mai mult.

8 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Grow up!

| CautNume a răspuns:

Si mie mi s-a acrit de cei disperati dupa funde.Un exemplu ai fi tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi s a acrit de aia care sunt disperati dupa funde. O seara buna.

| CryChristiAN explică (pentru anonim_4396):

NU de aia care sunt disperati dupa funde ma ci de aia care promit funde si nu dau.

| anonim_4396 a răspuns (pentru CryChristiAN):

Fiecare cu acreala lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar au ei obligatia sa dea funda? Poate sfatul nu li s-a parut suficient de bun si nu le-a convenit ce au auzit.
Nu, serios, maturizeaza-te. Daca nu ti-ar pasa de fundite, nici nu ai fi facut observatia asta sau treceai peste fara sa te deranjeze.

| RoxYuuKikyo a răspuns:

LOL straight face
Disperatule! Nu intelegi ca omu' nu poate intra fix atunci cand dai tu raspunsul, in secunda doi? Are si el treaba. Nu toti suntem asa punctuali ca tine si nu toti avem asa mult timp liber ca tine. straight faceStii? Unii se pregatesc de teste, teze, examene si tu vrei o amarata de funda. Bah, ce oameni. straight face

| CryChristiAN explică (pentru RoxYuuKikyo):

Nu ai inteles ce am vrut sa spun.