| deea98 a întrebat:

Voua va convine sa dai o multime de raspunsuri, sa ajuti atatea persoane, iar tu sa nu primesti raspunsuri la intrebarile tale? Stiu ca se spune ca sa faci totul din suflet, fara sa astepti recompensa, dar totusi, unii ar putea sa aiba si respectul acesta!

7 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Fiecare raspunde, cand poate, cand stie, cand are timp, asa ca nu m-ar deranja deloc, daca n-as primi raspunsuri, as sti, ca oricum intentia de a ma ajuta a existat. Cand nu se poate, nu se poate. Asta e...
Raspund/ajut neconditionat, fara sa astept ceva in schimb.
O seara placuta!

| misterioaѕa a răspuns:

Buna.
Ai dreptate
Este tare aiurea
Stiu cum este

Nu avem ce face
Pa, pa

| Adry05 a răspuns:

Se mai intampla si asa ceva. Am postat de exemplu, odata o intrebare care ma gandeam ca n-o sa primesc raspunsuri. Chiar asa a fost, n-am primit niciun raspunsstraight face. Dar asta nu mi-a stopat sau imputinat activitatea pe TPU. Am continuat sa raspund, unde am putut si stiut. Deci, nu ma prea afecteaZZAhappy. Este adevarat ca e destul de iritant sa ceri sfaturi [sau sa ai nevoie de ceva] si sa simti ca TPU e singura cale care te mai poate ajuta, si pana si aceasta sa te dezamageasca. Asta e, sa le multumim celorlalti ca macar isi dau silintahappy, si ca au uneori rabdarea de a ne citii si problema unde cerem ajutor.
P.S. Vreau sa te felicit pentru intrebarea pe care ai abordat-o. Este ceva unic fata de ce am vazut pana acum. Foarte bine, continua tot asa! =d> O zi buna!

| MaeRi a răspuns:

Da stiu cum este,dar eu raspund doar pentru ca imi place aceasta experienta de a da sfaturi oameniilor despre orice,si invat multe sa zic asa,dar faza cu neprimitu raspunsurilor la intrebarile mele,poate intrebarile mele nu au fost interesante sau intelese de toate eprsoanele, sau nu stiuau despre ce e vorba, depinde si ce fel de intrebare pui.

| Izaaaaq a răspuns:

Ai dreptate.winking

| fafnir a răspuns:

Cel mai bun sfat pe care ti-l pot da, e sa faci ca mine. Raspunde si ajuta cat poti si nu astepta nimic in schimb big grin
Succes si nu fi supy.

| deea98 explică:

Nu sunt deloc suparata, pentru ca eu nu pun intrebari pe TPU dupa ale caror raspunsuri sunt disperata. Sincer, chiar daca sunt la o varsta mai...frageda, viata m-a invatat sa nu astept nimic in schimbhappy. Numai ca sunt atatia ofticati si, de dragul lor:]].
Si ajut de dragul de a ajutahappy.