| AiEnmaa a întrebat:

Voua vi se pare corect ca unii dintre utilizatorii TPU sa puna intrebari de genul,, Dati-mi sun site de unde sa pot lua GTA San Andreas " sau,, De unde pot lua jucul xyz full"? Vi se pare corect ca unii utilizatori pun intrebarii la care putini utilizatori pot raspunde?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

De ce nu?
Mai ales când există și categoria "Jocuri PC/online"...

P.S. Răspunzi doar la ce știi, frumoaso. Nu te obligă nimeni să răspunzi la ceva despre ce n-ai habar. Nu e concurs...

7 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Personal astea sunt intrebarile la care ma descurc cel mai bine. pentru ca stiu cat de cat unde sa gasesc jocurile astea!
Dar TPU are o politica noua anti piraterie.si sincer incerc sa evit intrebarile in care se cer jocuri!
Nu pentru ca ma intereseaza pirateria.ci pentru ca TPU a avut bunavointa sa stearga 90 % din siteurile in care gaseai jocuri.

| moldytza a răspuns (pentru Apache):

Ai dreptate Apache TPU a trebuit sa stearga mult
Bafta Multa La Raspunsuri!

| misterioaѕa a răspuns:

Bună
Dacă nu ştii să răspunzi la o întrebare, nu răspunzi.Mă enervează aceste întrebări doar dacă sunt puse la categorii gen"Adolescenti","Totul despre TPU"sau alte categorii in afară de "Jocuri PC/online".

| TPU.ro a răspuns:

Acest tip de comportament din partea unor utilizatori TPU este sanctionat. Noi stergem aceste intrebari, iar cei care le-au raspuns raman in final fara raspunsurile si fundele aferente.
Ajutorul pe care ni-l oferiti vine din continutul pe care il raportati.

Alexandra - TPU

| AiEnmaa explică (pentru TPU.ro):

La ce te referi la intrebarea mea sau la intrebarile altor utilizatori?

| TPU.ro a răspuns (pentru AiEnmaa):

Ma refeream la intrebarile altor utilizatori in care solicita linkuri de descarcare sau incurajeaza intr-un fel sau altul pirateria. Acestea nu sunt intrebari la care putini utilizatori pot raspunde, sunt interzise pe TPU si sunt sterse de noi.

Alexandra - TPU

| TotLora a răspuns (pentru TPU.ro):

Sa inteleg din contradictia raspunsului tau si cel premiat ca utilizatorul anului nu stie regulamentul? Acest lucru nu va jeneaza putin? Intreb si eu ca-s blonda si pricep greu.