| DyaElla a întrebat:

VREAU SA DAU VOTURI MULTE, deci cei care vor raspunde cu "Felicitari TH"! vor primi 3 voturi :inteligent, folositor si amuzant. Nu conteaza care`i primul, al doilea, altreilea, toti vor primi voturi. Cei carora nu ma prieste Tokio Hotel mai bine nu raspundeti(EXISTA RAPORT) big grin. Va astept pana pe data de 1 iuniewinking
Toate cele bune
PS: scuze categoria poate nu e cea potrivita

Răspuns Câştigător
| Genius21 a răspuns:

Să începem. Am să aştept report-ul tău.
Tokio Hotel ii una dintre cele mai căcate trupe. Deoarece:
1. Mai nou toţi cocalarii ascultă aceste melodii ca să pară mai "cul" *motivul este vocea lor*
2. Toate melodiile au ajuns comerciale... Chiar toate. *tot vocea lor îi de vină, poate şi versurile, putin mai mult...*
3. Când aud o melodie de la Tokio Hotel mă apucă cu durerile de cap * Vocea again*
Concluzia: Au o voce de căcat.
Poţi să îţi chemi armata de fangirlz să îmi dea report. I really don't fcking care.
Now, leave TPU and stop listening to that ***!

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| kosmyn98 a răspuns:

Nu mi place tokio hotel

NOname
| NOname a răspuns:

Inteleg ca vrei sa faci un act de caritate, dar citeste mai intai regulamentul site-ului si vei afla ca este un site de INTREBARI si raspunsuri!
Deci, care e intrebarea? ...si pentru ce sa te felicite?

| nOnAmE_6909 a răspuns:

Felicitari TH!

| Wotan a răspuns:

Care e faza cu justin bieber sau tokyo hotel, sunt copii si normal ca au voce bunicica dar sa-i vedem ce voce ar avea cand pubertatea kicks in laughing)

| Miky a răspuns:

Felicitari TH ( e trupa mea preferata si ii ador, sunt cei mai tari♥♥♥)

| Sonya_6609 a răspuns:

Felicitari Tokio Hotel.Va iubesc. Tineti-o tot asa!:X:X:X:X:X.

| SuNNNShINe a răspuns:

Felicitari TH

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Felicitări TH, la mai mulți pumni!

| vasyutza a răspuns:

Felicitari TH

Răspuns utilizator avertizat