| Hirako a întrebat:

Vreau sa stiu cum pot atrage atentia unui Administrator, pentru ca am primit un PM cu insulte nejustificate.Eu incercam sa-l ajut pe respectivul cu o problema legata de PC, ma rog, toate bune si frumoasa pana el a descoperit ca i-am dat un sfat gresit ( bine, scuze ca sunt om si mai gresesc ) si s-a gandit sa imi trimita un PM tare dragut cu "multumesc oricum pentru efort
. Nu! S-a ridicat gorila de pe scaun si vine nervoasa : nu era ce ai zis tu, blah blah blah, prostule! Bine, frate, eu ti-am zis sa mai dai detalii, si am zis si ca eu PRESUPUN ca e de la placa video.De unde sa stiu ca esti asa de retardat incat nu esti in stare sa-ti bagi driver-ul de la placa video? N-aveam de unde!

Poza : http://img651.imageshack.us/img651/4880/64919168.png

De obicei nu ma supar eu din asa ceva, dar un om normal apreciaza ca ai depus efort sa-l ajuti, nu incepe cu maimutismele... Dezamagitor. Oricum, vreau sa fie banat pe IP. Daca trimit link-ul intrebarii la " Contact " o fi bine?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Da, poţi să faci o sesizare la Contact. Iar dacă se vor lua sau nu măsuri în cazul lui, asta nu ştiu. Rămâne la aprecierea administratorilor.

2 răspunsuri:
| caractere a răspuns:

Te-a facut doar prost, nu-i grav laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa trimiti la Contact acea captura, dar nu merita doar pentru ca o data ti-a trimis o jignire gratuita! Obisnuieste-te doar cu gandul ca el e un taranoi basinos...si cam atat. Uita de el! Asta e...sa stii ca nu esti singurul care pateste asa ceva pe TPU!