anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

0Ai probleme cu postarile tale pe TPU? Nu stii cum sa faci lumea sa te recunoasca si pe strada?! Te incurci in taste si nu poti pune intrebari existentiale lipsindu-ti un vocabular decent, porcule?
Suna-ma! 8989 989 989 07 (Numar gratuit.In cazul in care depasesti distanta de un metru de releul operatorului tau, atunci vei fi taxat orbeste) Altceva n-am de facut, decat sa stau pe canapea cu picioarele pe tavan si sa te ascult pe tine!
Ai pisica in pom si nu zboara niciun superman pe cer? Nu-i nicio problema, eu vin acolo sa ti-o dau jos in timp ce tu poti sa te infunzi in obezitate.
In concluzie: SUNA-MA!

Răspuns Câştigător
| styaos a răspuns:

0748813206
Sunt gay, de ai chef de-un futai, sunt disponibil oricând.

7 răspunsuri:
| Crazyfish a răspuns:

No,ca ai numar interzis, ce-s prost?
Desi, intrebari am, cainele meu nu zboara...

| anonim_4396 explică (pentru Crazyfish):

Incearca sa-i pui ceva in mancare, aripile de liliac uneori ajuta.

| Crazyfish a răspuns (pentru anonim_4396):

Nasu-meu zicea sa-i schimb bujiile...las' ca-ncerc, poate merge varianta ta, dau clasa lu' nasu'!

| anonim_4396 explică (pentru Crazyfish):

Pfff, ce prostie, cum sa-i schimbi bujiile?!?! Poate doar sa-i cureti un pic instalatia de freon.E exact ca la frigidere, il intorci cu labutele in sus si vezi ca are niste holsuruburi cu cap stea pe sub piele, sau poate gresesc si e pe imbusuri.
Eu asa am patit cu o pisica.Mi-au tinut-o aia vreo trei luni in service.Ba ca-i sonda lambda, ba ca e din eleroane si pana la urma mi-au pus-o pe senile.Meseriasi romani, n-ai ce sa le faci...

| Crazyfish a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca toti sunt peste hotare, bro, si-au ramas diletantii...
Mie mi-au facut piscina in sufragerie de doi ani, stau invitatii in barca, noroc ca nu-s trei.
Si nici cainele nu-mi mai zboara, numa necazuri peste tot...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cine e asa naiv sa creada ca alea-s numerele lor de telefon? E alt parteneriat bolnav cu Vodafone. Uitati-va numai la cat de bine se aseamana numerele. Sunt special atribuite.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai chef de glume? treci la T/A.