anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

1. B.U.G Mafia, Parazitii, La Familia, R.A.C.L.A, Codu Penal, Anonim, Veritasaga, Specii, C.T.C, Haarp Cord, Zale, C.I.A, Grupul de rezistenta, Morometii sau 2012?

2.Deliric, Cedry2k, DOC, Vlad Dobrescu, Carbon, Aforic, Underman, Bibanu MixXL, Chimie, A.D.N, Sub7, Dragonu, Kazi Ploae, Flou Rege, Praetor, Rimaru, Norzeatic, raku, Nimeni Altu sau Ombladon?

3. Puya, Cheloo, Nane, Vescan, Doddy, Grasu XXL, Maximilian, Cabron, Don Baxter, Pacha Man, Bitza sau Guess Who?

4. Freakadadisk, DJ Swamp, DJ Undoo, DJ Dox sau DJ Faibo X?

5. Deepside Deejays, Deepcentral, Play & Win, Akcent, Morandi, Lucky Man Project, DJ Project sau Fly Project?

6. J. Yolo, Connect-R, Smiley, Mike Diamondz, Marius Moga, Phelipe, Dony, Doru Todorut(Deepcentral), Victor de la Pena(Deepside Deejays) sau Sonny Flame?

7. Edward Maya, Emil Lassaria, DJ Sava, Chris Mayer, Nick Kamarera, Arando Marquez, David Deejay, DJ Dark, DJ Rhyno, Tom Boxer, Sasha Lopez, Paul Damixie(Radio Killer) sau George Calin(Deepcentral)?

8. INNA, Antonia, Alexandra Stan, Morena, Ela Rose, Ruby, Xonia, Andra, Delia, Andreea Banica sau Raluka?

9. Cargo, Iris, Truda, Trooper, Holograf, Vita de vie, Vama Veche, Proconsul, Pasarea colibri sau Directia 5?

10. Avicii, David Guetta, Calvin Harris sau DJ Fresh?

Nu ma luati cu "De ce ai postat asta aici?", daca o postam la muzica nici dracu nu-mi raspundea iar la categoria asta toate intrebarile pe care le-am postat vreodata au avut cel putin 8 raspunsuri, asa ca sa nu va prind c-o mutati.

12 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Eu... mă mulțumesc cu tine.

| suităr a răspuns:

1.sau
2.sau
3.sau
4.sau
5.sau
6.sau
7.sau
8.sau
9.sau

| Naяutσ a răspuns:

Eminem,Linkin parca si 2pac.

| Naяutσ a răspuns:

Nu ma lasa sa scriu corect._.

| Ayako a răspuns:

10)Calvin Harris.

| Neverwas a răspuns:

1.B.U.G Mafia
2.A.D.N
3.Guess Who
4.DJ Swamp
5.Morandi
6.Marius Moga
7.Paul Damixie
8.-
9.Cargo
10.-

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

11) My Chemical Romance sau Green Day?
Amândouă smug

| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Si daca ai postat aici ce mare scofala ai facut?

| Weedier a răspuns:

1.B.U.G.Mafia
2.Niciunul
3.Nicunul
4.Niciunul
5.Era nevoie să-i menţionezi? Sunt praf.
6.Ehh,pula.
7.yawn
8.Wtf?
9.Cargo,Iris,Viţa de vie.
10.Sau.Poate Avicii.

| RavenNymph a răspuns:

1. B.U.G Mafia
2.Cabron
3.Maximilian
4.DJ Dox
4 (nu e vina mea... e scris de 2 ori). Deepcentral
5.Connect-r