80-90 cam asa a?
Why not?
Cam bătrân mai. Schimba-l.
Why?
1.Ce-i ala subconstient? In orice caz nu rezist la pisici :3 am fost in sat si tooata ziua m-am jucat cu pisoiasul si nu rezistam la mrrr mrrr muream cand auzeam asta mrr mew mew.
2.Asta.
3. Ca am fost un prost si un pacatos si stiu ca n-o sa ma poti ierta dar incer c macar sa-mi cer scuze cat de putin.
PS : il legatura cu acele mesaje "ciudate"
nu eu le-am scris chiar nu eu si serios vorbesc.
Nu prea dau importanta lucrurilor care mi se spun pe un site, mai ales de nu stiu cine. In mesaje scria (pe langa lucruri urate) "sunt prietenul lui" habar nu am ce prieten si oricum putin îmi pasa de ce crede el, ca se vede cat îl duce capul dupa ce a scris. Ok, iti ceri scuze, bravo. Dar trebuia sa te gandesti mai bine înainte sa spui lucruri.
1. Nu știu
2. "Pneumonoultramicroscopicsilicovolcaniconioza este o boală la plămâni si cel mai lung cuvânt din limba română"
3. Să îi spun ceva unei anumite persoane. Nu contează...
1. Destui cat sa creeze cele mai fain crime si morti posibile!
2. Ungliță telecopite!
3. Direct Taraf!
1. -2 ani
2. Pneumonoultramicroscopicsilicovolcaniconioza.
3. Pneumonoultramicroscopicsilicovolcaniconioza.
Ala e cuvânt nu propozitie.
E si o propozitie.
Ba nu.
Atunci..stai sa ma gandesc...
"Ba c0i, hai sa furam visine."
du-te ma.
Nu vorbesc mult..doar pe net ce mai zic ceva pe acolo.
In realitate, 2-3 cuvinte.
Sau poate am alta si nu stiu.
1.1.
2.Daca un penar are 3 cm, si un camion duce 3524 de penare, si atunci lungimea camionului e de 52m, cum este posibil acest eveniment mirabulos, extraordinar, suberb, cool, tare, fain, superb, cul, tare, fain.
3.Mai taci, ma motanule!
P.S. Succes la bac.
Ce bac mă?
Ce ai scris tu la 2 este frază, nu propoziție
Te uiti in oglinda când spui asta nu? Narcisiiiiiștii.
1) Vreo -13
2)Poate fraza,ca propozitia are doar subiect si predicat.
Si a fost:
"Numarul de oxidare, de obicei, este egal cu valenta elementului, dar atentie la hidrogen si oxigen si fii atent de fiecare data ca suma va trebui sa-ti dea zero in compusi si mai fii atent ca intai faci inmultirile dintre aia de sus si aia de jos apoi ii aduni pe aia de sus, care ti-am spus ca trebuie sa dea 0."
3)"Cascade"
Fraaaaate. Cea mai plictisitoare propozitie. N-am inteles nimic.
Daca erai de fata poate intelegeai, ca si gesticulam.
Acum raspunde si tu la intrebarile pe care le-ai pus.
1. Zăce.
2. Nu prea vorbesc mult, doar atunci când mă apuca despre animele sau Ruki deci:
" Alex stiai ca Ruki are 33, nu-mi vine sa cred, adica nu arata si lui ii plac culorile albastru si rosu ca si mie aiiiii si stiu ca uraste capsunile de când s-a untamplat un accindent cu un incendiu si, e cel mai scund din trupa, adica, are aceeasi inaltime ca si mine, imagineaza-ti, Ruki e cat mine si...vaaai Doamne." Si aici m-a întrerup ea, ca mai continuam.
3. Pisiiici.
Cea mai naspa fraza citita vreodata .
Pana si Jules Verne e mai interesant decat ce ai spus tu acolo.
1.58
2. Probabil cand vorbeam cu cineva prin mesaje si imi era lene sa pun punct.
3. Vreau ciocolata
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: