Delight, n-ar trebui sa se puna asemenea intrebari in primul rand. E plin internetul cu testul ala ca fel cum e plin cu raspunsuri la intrebari de genul cine a fost primul om pe luna, dar care tot se pun pe TPU. Sincer, as prefera sa vina cineva cu o ghicitoare sau o intrebare la care sa nu ii gaseasca jumate din TPU raspunsul pe net.
Depinde unde si pentru cine - in 1897 - undeva in crestinism - era Craciunul.
"Fantoma mea iubita" - poate sau daca suntem la "Mesaje de dincolo", oricum in plan fizic este imposibil, pentru ca omul este mort.
Toate lunile au 28 de zile.
Dupa ce moare nu vad cum ar mai primi-o, totusi s-au mai vazut cazuri de morti tinuti in dormitor cu lunile, doar pentru pensie pentru urmasi (dar bineinteles pensia nu era ridicata de mort).
Chibritele sunt primele...
1. Craciunul.
2. Nu, barbatul a murit.
3. Toate, unele insa mai au cateva in plus
4. Mortii nu iau pensie
5. Chibritele.
1.craciunul
2.nu,pentru ca barbatul a murit
3.toate au 28 de zile dupa care e treaba lor cate mai adauga
4.nu,pentru ca mortii nu iau pensie
5.chibriturile
1. Craciunul.
2.Nu stiu. (dar cred ca da., oricum daca raspunsul aici e gresit. inseamna ca nu degeaba am fost blond cand eram mic )
3.Toate au 28 de zile.
4. Nu primesc mortii pensie.
5.Chribitele.
Pe prima n-am priceput-o. La a doua, ar insemna ca el sa fie mort daca sotia lui e vaduva. Nici pe a treia n-am priceputo. La a treia cred ca sunt cuvintele dezordonate. Ar fi cam asa : "Primeste pensie un paznic de noapte daca moare ziua?" sau cam asa ceva exista mai multe posibilitati. A 4a e cea mai simpla. Aprinzi chibritele.
N`ar trebui sa premiezi, ca eu stiu testul asta cu intrebari. l`am facut si eu acum ceva timp si cand greseam se afisau rasp corecte[si poate ca hephep le-a aflat]
Ia uita`te :
http://www.2angelofdeath.3xforum.ro/......ai_Comic_/
1. Ce a fost pe 25 decembrie 1897?
R: craciunul ca in fiecare an
2.Este posibil in America Latina ca un barbat sa se casatoreasca cu sora vaduvei sale?
R:nu
3. Unele luni au 31 de zile, altele doar 30.Cate au 28 de zile?
R:toate
4.Primeste un paznic de noapte daca moare ziua pensie?
R:nu
5.Ai chibrite si intri intr-o camera intunecata in care se afla o lumanare, o lampa de petrol si un cuptor. Ce aprinzi prima data?
R:chibritul
DaciaRomania întreabă: