1. sah
jk, poker
2. foxy, de ce ai plecat si m-ai lasat singura?
sisi te urasc pentru faptul ca o sa iei note mai mari decat mine la bac
3. forever alone
4. nnu am ganduri rele, ce te face sa crezi astaa
5. minerx *ba dum tsss*
6. zuri hahah
7. nu stiu la ce te gandeai cand ai ajuns la punctul asta
8. vreau un preten gay
9. nu, niciodata CUM POTI INTREBA ASA CEVA
1) Baschet
2) Priveam. Nu știu de ce și unde. Mă uitam la ea, dar nu vedeam nimic. Doar niște cuvinte. Era doar ceva vag, ceva lipsit de sens. Acum a dispărut. S-a dus. Am crezut că am orbit, dar mi-am dat seama pe parcurs că doar am obosit. Nu știu, poate am ajuns în punctul în care am nevoie de ochelari sau poate aveam nevoie înainte. Dar totuși am să aleg lentilele de contact. Nu. Totuși vreau să mă privești și să îți fiu plăcut, dar sunt sigur că este mult mai bine să îmi vezi culoarea mea naturală a ochilor. Vreau să vezi, ce pot exprima acei ochi. Vreau să vezi ce se află acolo. Ce se află adânc în sufletul meu. Desigur te gândești că de ce nu ți-aș spune pur și simplu? Vreau să simți, pentru că simțind anumite lucruri înseamnă foarte mult. Poate acea sclipire din ochii mei și o lacrimă, poate exprima mult mai mult decât niște cuvinte seci, surde și mute. Niște cuvinte spuse de un idiot ca mine. Da, sunt un idiot. Îmi doresc foarte multe lucruri. Poate am pretenții. Poate văd absurdul mereu ca pe ceva real, realizabil, ca ceva care poate avea un deznodământ pozitiv. Nu înțeleg de ce încă sper. De ce văd ceva fără sens ca ceva care poate să mă satisfacă sufletește. Nu știu. Îmi dau seama că nu știu nimic. Îmi dau seama că am nevoie să mă iei de mână, și să mă conduci într-o direcție, pentru că în momentul de față vântul este cel care decide în ce direcție mă îndrept. Un vânt rece. Tot acest vânt ma izgonit de pe ținuturile puerile. De ce? De ce nu mai pot, să am acea inocență? Ba pot. Dar nu mai vreau. Nu mai vreau să sufăr. Sunt... Pierdut. Deci te rog să mă ajuți. Te rog să mă conduci până într-un punct. Știu că la un moment dat mă vei lăsa, îmi vei da drumul. Dar... Măcar a fost cineva care și-a dat silința. Sper să mă consideri cineva până la sfârșit și după. M-am săturat să fiu nimeni. Am nevoie să capăt un sens. Măcar pentru un moment. De asemenea vreau și eu să te descopăr în acest timp scurt. Să rămân cu ceva. Să rămân cu niște amintiri care știu că nu mă vor părăsi, chiar dacă tu o vei face. Încerc mereu, să îmi măresc unghiul ale melei perspective. Îmi dau seama că cu cât îmi măresc unghiul, perpendiculara va pica tot pe real, pe latura opusă unghiului meu obtuz. Dar vreau să descopăr și imaginarul, vreau experimentez niște momente mai speciale. Vreau să fiu într-un basm, chiar dacă trăiesc în realitate. Doar tu poți să mă ajuți ca să mă mut în alt punct, în alt vârf al triunghiului care îmi reprezintă sufletul. Dacă mă vei muta în alt vârf, perpendiculara dusă din acesta va pica pe o dreaptă imaginară, o continuare a uneia reale. Acolo voi găsi iluminarea. Doar tu mă poți face să o găsesc. Dar cine ești tu? Ești o constantă sau nu? Rațiunea îmi spune că nu ești, deși aș vrea. Aș vrea ca eu să fiu numai pentru tine și tu numai pentru mine. Dar nu se poate din păcate. Am început să cred că povestea din care fac parte are întotdeauna un final tragic. După sunt trimis în alta. Autorul acestei lumi, probabil vrea să mă transpună în felul ăsta. Poate ar trebui să mă las în voia acestuia. Deși nu prea pot. Nu știu ce să fac. Sunt complet debusolat. Oricum, vreau să știi, tu, că acel triunghi care mă reprezintă este reprezentarea simplă a unei prisme. O prismă prin care trece o lumină seacă, vagă, dar care se împarte în toate acele culori minunate. Sufletul meu face posibilă această împărțire a banalului, în ceva deosebit.
Vreau să te privesc, și să mă privești. Vreau să fii acolo. Sper că nu cer prea mult. Tu poți să duci acea transversă care să treacă prin inima și mintea mea care să mă scoată din acest sedentarism spiritual nefolositor. Te iubesc.
3) Mă abțin că se supără.
4) Nimănui, sunt foarte indiferent.
5) Nu știu, sunt mulți oameni stresanți pe aici.
6) Nu sunt genul care să vrea răul cuiva.
7) Cineva, probabil.
8) Nu e nimic de zis.
9) Nu.
10) Sweet girl
1. Septica.
2. @!$@%^@&@!^>.
3. Secrett.
4. Hitler.
5. Nu stiu.
6. Pe toti.
7. Bo$$u.
8. Sunt Doub. Asta spune tot.
9. Nu.
10. Am mai multi: Depress, Daisuki, SweetGirl, Kama@#%^, Karima, AiranMeidan... Sa dam o petrecere ca intre fete.
1. Adevar sau provocare
2. Draga Freaak(nu.i o declaratie de dragoste) nu te cunosc dar imi placi
3. I.as lua pe rand
4. Da.ti.va in sange astia care nu stiti sa scrieti
5. Toti dar nu prea
6. Toti dar nu prea
7. Dumnezeu
8. Unica
9. Da
10. Doub, Freaak sau Crompica
Noi doi, prietene, suntem... FABULOSI
Cei mai fabulosi, dar nu uita sunt FATA! ͡° ͜ʖ ͡°
In cazul asta...suntem FABULOASE (chiar daca eu sunt baiat)
Hiiiii! Nu stiai ca.s fata!? Rusineee!
Deci il iei pe Croampa si nu pe mine? Credeam ca suntem surori...
Mi-e scarba de mine.
Am eu motivele mele sadice pentru care il iau pe el
Opaaaa! O.o
Iar un loc indepartat e cel mai potrivit
Asa si trebuie
Vrei sa-l... ucizi? Pam pam paaaammm
Stai..."motiv sadice''? Stiam ca esti fata, ma jur ca stiam...nu ma tortura!
N.as tortura pe nimeni in afara de Croampa;-)
Aha...credeam ca despre mine-i vorba.Ok, fa ce vrei cu el.
Las ca te prind eu si pe picior gresit(⌒_⌒
Pana atunci ma mut in Finlanda.
Si o sa vin la tine in timp ce dormi si........PAM PAM PAM
Pana atunci...omoara-l pe Croampa
N.o sa astept sa-mi spui de 2 ori
1. adevar si provocare mrr
2. va detest pe toti in mod egal
3. gang bang, cu toti
4. vreau sa muriti
5. toti
6. pe toti
7. sunt sefa voastra
8. tocmai ce am mancat
9. normal, duh
10. Exilee :X de fapt, mai bine nu. ma aleg pe mine. pot?
1. Sticluta cu Daisuki.
2. Daisuki te iubesc dar nu pot sa-ti spun asta in cuvinte caci inima mea gandeste mai mult decat creierul.
3. Nu raspund
4. Ieri am vrut sa-l omor pe Croampa
5. Nimeni
6. Peeeee...nimeni.
7. Palarierul cel Nebun indragostit de Femeia Fatala
8. Mananc drojdie (nu stiu de ce-am spus asta)
9. Nu. Ei sunt deasupra mea (v-ati prins? v-ati prins? )
10. Oare? Femeia Fatala.
1.Jocuri erotico-sexuale
2.Musique, Zurick, Neverwas, Zombalăul, Furculingură și Wetfire vă iubesc din toată inima mea inexistentă.
3.Cu cele pe care le-am menționat la punctul 2.
4.Nu am pus gând rău nimănui.
5. LoveSleep, MinerX, Daisuki, SweetGirl.
6.Pe tine, prietene.
7.Un fost superstar.
8.Sunt ateu, sunt pasionat de EDM, îmi place să trăiesc în propria-mi lume, îmi place nazismul, chiulesc mult de la școală, am o viață oribilă. Sunt nașpa dar vreau să devin mai bun și sunt dispus să fac multe sacrificii pentru asta.
9.Da și nu.
10.Pe mine.
Semnat Turbox.
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: