Phuu. ce descriere sentimentala. Si nu-ti zic decat dupa ce o termin. Haha.
1.Nu as fi personaj principal, ci mai multi de la T/A. Si ar fi inspirata din T/A, peste cativa ani chiar vreau sa fac o micuta carte inspirata de la T/A.
2. Pisica.
3. Obosesc greu si fac karate, deci as fugii ca sa il obosesc si dupa as incerca sa-l bat+ daca e obosit nu poate face nimic.
4.Nu, desii cand eram mic cam 8 ani, era un parc inchis si venea mereu acelasi bodyguard ca sa ne scoata de acolo, si noi ne ascundeam in spatele unui WC. Si de minim 50 de ori am facut asta cu niste colegi. Saracul bodyguard .
5.Prietenia.
6.Nu stiu, si nu as vrea. ( cum adica "daca ai crea un om, ce ar fi?"?)
7.Am doar o poza cu mine copil in pijamale, aveam, poate o gasaesc pe aia sa ti-o dau. O sa incerc, dar nu stiu daca o mai am.
1)Nu as scrie. Nu-mi place.
2)Niciunul.
3) " Si sa mor eu daca nu-ti dau foc."
4)Nu.
5)Tocmai,nu m-as simti atrasa de o persoana opusa mie.
Ar fi ceva gen baiat cocalar.
Iti dai seama, imbracat ca naiba si sa asculte manele .
6)Creare de oameni Adica sa am copii? Sa arate ca mine sau ca ta-su.
7) Singurele poze cu mine sunt alea pe care le faceam pentru 8 martie si inca altele. Si de fiecare data am mutra pe care o are tipul din avatarul meu.
Ce simt?
" Ah, ce par naspa aveam.Si zgarietura aia unde o facusem? "
1. Da, de fapt as scrie o carte despre viața mea
2. Câinii, pisicile, veverițele, HAMSTERII, caii, pandicornii si mai multe
3. Ii zic "Si eu te-ndoi". Aa, o chestie din tabără
4. Nu
5. Deoarece ma completează
6. Nu stiu, nu as crea un om
7. Bucurie, cred. Ceva ce nu poate fi descris in cuvinte
1 O carte buna este aceea in care autorul se vede in pielea personajului principal.
2Oricare,dar sa fie mort
3Il scuip pe fraier, carnea nu poate fi sparta.
4da,iar apoi l-as omori si pe ala de m-a obligat!
5pai...imi plac persoanele normale
6.M-as crea pe mine si am cuceri impreuna lumea.
7Posibil sa simt repugna.Cand vad una pe care nu o tin minte imi zic "mama, ce urat e maimutoiul asta"
M-am referit la "Traiesc intr-o lume a mea ce vreau sa o descoperiti prin cuvinte." Unde-s injuraturile? Unde-s unicornii? Unde-s glumele despre "saxofonie"? Nu te mai recunosc.
Sunt si poetica si visatoare si pasionala uneori (Pasionala cand scriu partile amoroase din carte) Nu-s doar o golanca sau golana sau cum s-o zice. Sau alt termen. Am si eu partile mele nici eu nu ma recunosc.
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: