1. prescurtare e format din pre scurt si are. deci e un cuvant compus 2. aveau casca sa nu dea cu capu de tocu usii cand intrau in avion 3. pentru ca trebuie sa moara de injectie letala, nu de sida 4. sinonim 5. soarecii si-i prind singure. o vaca e mai greu 6. cu lipici de teflon. pe ala nu-l gatesti 7. alea inalte au unghiile mari la picioare 8. ii dai foc 9. uneori, cand nu-l vede nimeni, barmanul se duce sa bea la alt bar 10. ar avea 2000 de tone 11. nepotii lu donald sunt nepotii unchiului sau 12. da 13. sunt cu 2 numere mai largi 14. bineintels ca zambeste. isi spune in gand "inca 5 euro in cont" 15. da 16. o sa cada pe cant 17. nu joaca 18. post-contemporana 19. nu stiu 20. the day of peace 21. iti dai seama cum arata o balena care NU inoata? 22. uleiul de corp e facut din corp de seminte aloe 23. tubul e facut din anti-superglue 24. numarul la pantofi 25. pentru ca sunt o gramada de nevazatori la coada 26. -2 grade 27. doar jumate 28. de ce bananele sunt mai galbene decat galbenelele? nu stiu 29. pe stele nu te poti aseza, pe banca Da 30. Vasele merita un tratament mai bun 31. N-a ajuns la pubertate 32. nu mai mult, ci ma greu 33. cu viteza luminii stinse 34. in bibelorui de portelan 35. "asemeni" 36. cu spatarul in fata 37 pentru ca banuiesc ca WC e prescurtarea de la William Criminalul 38. vede la meteo 39. da 40. merge cu masina acasa 41. se mareste la apa clototita. poate oricine sa incerce!
16 - faza cu felia de paine unsa a fost la mythbusters. si sansele de a pica pe partea unsa sau cealalta sunt egale aproximativ.
38 - termosul pastreaza bautura la temperatura la care tu o torni in el.
1. pentru ca e alcatuit dintr-un cuv de baza si un prefix.
2.Ca asa trebuia. facea parte din uniforma.
3. Ca asa e regula(cred.nici eu nu stiu)
4.sinonim-acelasi, la fel, asemanator, cu acelasi inteles...
5.Ca inca nu s-a inventat. Daca tot ii gasesc pe la colturi, de ce ar mai face astia si-o mancare? alti baniRabdare.
6.Se da cu o solutie speciala.
7.Asta face parte din dans. Le da asa o gratie.sunt foarte feminine.Nu stiu.sa raspunda o balerina
8.IL fix in cosu de gunoi ca de acolo nu se mai intoarce la tine.
9.Cand sunt vanzatorii in concediu sa aiba si ei naiba cu ce sa inchida.
10.Intreaba un aviator. Chiar nu stiu.
11. Disney World{:X]
12.probabil...adica daa.
13.Ca asa era costumu')))
14.nu stiu n-am avut ocazia sa fac foto
15.nu cred.
16.Incearca
17.Ghinionu'
18.tot aia
19.deja ma doare capu
20.) asta'i buna. pai peace day sau( THE DAY OF PEACE)
21.Asa sunt lasate de D-zeu.
22.alte substante.
23. Da' cine a zis ca lipeste ORICE? nu-i adevarat.
24. of of. orice numai sa-ti ia banii. Pan' si la telefoane)
25.. de fite. sa-ti dea impresia ca totusi e si el ocupat.
26.inca n-a inceput scoala.
27.nu
ma saturaiiiiiiiiiiiiiiiiii. REVIN mai incolo.
sincer, ma dor degetele la cat am tastat...si capu.
Ah..majoritatea sunt gasite in anumite locuri..sa nu credeti ca e le-am inventat pe toate
Julyly2089 întreabă: