A fost cat de cat interesant primele o mie de dati, acum a devenit penibil.
Mi se pare mai interesant sa intrebi "cum?", decat "de ce?".
Mai veche ca stra-stra-stra-stra-stra-stra-stra-stra-stra-stra-stra-stra-stra-stra-stra-stra-stra-stra-stra-stra-stra-stra-stra-stra-stra-stra-stra-stra-stra-stra-stra-stra-stra-stra-stra-stra-stra-stra-stra-stra-bunicului stra-stra-stra-stra-nepotului lui Obama.
1.De beşine.
2.De beşine.
3.De beşine.
4.De beşine.
5.De beşine.
6.De beşine.
7.De beşine.
8.De beşine.
9.De beşine.
10.De beşine.
11.De beşine.
12.De beşine.
13.De beşine.
14.De beşine.
15.De beşine.
16.De beşine.
17.De beşine.
18.De beşine.
19.De beşine.
20.De beşine.
21.De beşine.
22.De beşine.
23.De beşine.
24.De beşine.
25.De beşine.
26.De beşine.
27.De beşine.
28.De beşine.
29.De beşine.
30.De beşine.
31.De beşine.
32.De beşine.
33.De beşine.
34.De beşine.
35.De beşine.
36.De beşine.
37.De beşine.
38.De beşine.
39.De beşine.
40.De beşine.
41.De beşine.
Şi n-am folosit copy/paste, le-am scris eu cu mânuţele mele, cu sudoarea mea picurând pe tastatură.
Bravo, parca ai fi de la gradinita, ca atunci cand ne dadea de facut diferite figuri pina se cheltuia si caietul si pixul. Acum si tu, meriti sa te joci cu tedy bear.
Şi ce e aşa rău în a ma juca, cu ursuleţii? Orice a făcut-o cănd era copil, de ce să nu o mai fac şi acum?
Nu te da deşteaptă şi matură pe lângă mine, nu-ţi merge.
Astea sunt intrebari fara raspuns ce au mai fost postate de mii de ori pana acum.sunt foarte vechi.
In primul rand nu sunt intrebari fara raspuns, orice are cate un raspuns si la multe am eu raspunsul dar mi-e lene sa le scriu.
Si daca nu stim noi raspunsul nu inseamna ca nu au raspuns.
Au fost foarte interesante, dar mi se pare mai interesant sa intrebi "de ce?", decat "cum?".
Pana si numele tau e unul "distrus"-esti un copil cu refulari multe,un copil distrus, stresat, probabil nu iti dadea mamica sa mananci destule cuie si span de strungarie.nimicinteresant in ce spui.mi-e mila de tine.
Julyly2089 întreabă: