| MangoGirl a întrebat:

1)Eu am Sims 2 Teen Style Stuff.Cum pot sa-mi cumpar si eu un animal? catelus, pisica...etc.
2)Cum pot face o nunta la doi tineri?big grin(sims2)
3)Daca un batran nu mai are nici o zi de trait ce se intampla?(sims2)

5 răspunsuri:
| FuegoJr a răspuns:

1) Trebuie sa ai sims 2 Pets instalat (daca vrei da add: vladutel2001 til dau eu!)
2)Trebuie sa aiba 100 % sa aiba inima acolo, si pe urma te duci la mobila si e pe acolo un fel de "arcada" si o iei si pe urma ii dai pe ea si ii dai marry sau poti sa ii faci la fel ca si mai sus 100% le dai engage si pe urma marry asa cum a zis si mihai.
3) O-sa vina moartea sa il ia dar daca o rogi sa nu il ia nu il va lua si daca nu vrei sa moara trebuie sa iei elixirul vietii sa ii mai creasca zilele de trait si daca a murit il poti chema inapoi, dai ctrl+shift+c si scrii unlockcareerrewards si e un telefon la carrer rewards ii dai click pe el si il chemi inapoi laughing. Sper ca ti-am fost de folos. Funda?

| mihaip1 a răspuns:

1)Iti trebuie Sims 2 pets
2)Trebe sa le faci la maxim prietenia si apoi le dai engage si se logodesc apoi dupa ce se logodesc le dai marry si se castaroresc.
3)Vine moartea si il ia.

| me a răspuns:

1.pentru a-ti cumpara un animal iti trebui sims 2 pets.
2.nunta o faci avand the sims 2 celebration stuff
3.mai are putin si moare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau si eu jocuuuuuuu ID meu:veliceaadriana@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1)la sims 2 teen style stuff nu`ti poti cumpara animale.2)pentru a le face nunta trebuie sa chemi oameni nu poti chema mai mult de 3 persoane.3)moare si o sa-ti apara un cavou si trebuie sa-l pui in curte si sa faci un mic cimitir la tine acasa.