1. este mortul
2.de paralizie?
3.habar-nam
4.nu
5. 108
6. 1km pe ora
7. 5
8. jumatate plus unu?
9.in mormant?
10. 4?
11.ilegal si logic?
nu prea ma descurc la astea))
1) Tatal bun. Celalalt era tatal vitreg. Nu putea sa il opereze pentru ca era socat de cei s-a intimplat fiului.
3)RNAXZU - racheta
4) Adevarat. Doar daca traduci din engleza si vrei sa ajungi cine stie pe unde...
5)288 de luni! (24 de ani)
6) Aprox. 37 mile/ ora (60 km/h)
7) 5.
10) 5, adica 4 + roata de rezerva.
Ai pus cumva niste intrebari mai haioase impreuna cu citeva probleme de matematica, ca sa-ti facem noi temele, fara a sti asta?
1.mama copilului
2.de singuratate?
3.racheta (presupun)
5. 4 ani
6. 1km/min?
10. depinde ce masina; masina de spalat de ex nu are nici o roata, sau are?
11.era un banc...cred ca: legal si ilogic sa fie un batran profesor casatorit cu o tipa tanara, ilegal dar logic ca tanara sa aiba un iubit tanar, ilegal si ilogic e sa ii puna proful batran o nota mare amantului sotiei lui. ceva de genu...
1)Fostul amant al mamei:)
2)Se frig sau plictiseala
3)racheta?
4)adevarata
5)18 ani va avea sora
6)15 km pe ora?!
7)Simona a primit 5 bancnote
9)Tatal se uite la televizor
10) 4?
11)
Un student ia nota 4 la examenul Logica si ii propune profesorului:
- Daca va pun o intrebare logica si nu-mi raspundeti imi mariti nota?
- Profesorul: Da.
- Ce este ilogic dar legal, logic dar ilegal si totodata ilogic si ilegal?
Se gandeste profesorul... nu stiu, si ii mareste nota.
Studentul raspunde:
- Ca dvs aveti 60 de ani si sunteti casatorit cu una de 24 - este ilogic dar legal; ca sotia dvs are un amant de varsta ei - este logic dar ilegal; ca dvs ii mariti nota amantului sotiei - este si ilogic si ilegal.
Pa-pa
1.mama
2. avea botnita
3. racheta
4. fals
5. 20
6. 60 km/h
7. 4
8. 6 p
9.peste mama
10. 5
11. Un student pica la examenul de logica. (mai cunoastem pe cineva care pica elevi la logica )
- Domnule profesor, daca va pun o intrebare de logica si nu stiti raspunsul, imi mariti nota?
- Da, sigur!
- Ce este legal dar ilogic, ilegal dar logic, ilogic si ilegal, toate in acelasi timp?
Profesorul se gandeste, face scheme pe hartie, dar nu stie raspunsul.
- Bine, uite, ti-am pus 8 in loc de 3, acum spune-mi si mie raspunsul.
- Faptul ca dumneavoastra aveti 69 ani, iar sotia dvs. are 22 ani este legal, dar ilogic; faptul ca sotia dvs. are un amant de 21 ani este ilegal, dar logic, iar faptul ca dvs. ii mariti nota amantului sotiei dvs. este si ilegal si ilogic.
Am uitat la 10 sa zic si de masina cu care mergem:5 roti:4+1 de rezerva
1.Mortul
2.-
3.Racheta
4.Adevarata
5. 36 de ani
6.-
7.-
8.-
9.-
10. 4
11. Un student ia nota 4 la examenul Logica si ii propune profesorului:
Studentul raspunde:
- Ca dvs aveti 60 de ani si sunteti casatorit cu una de 24 - este ilogic dar legal; ca sotia dvs are un amant de varsta ei - este logic dar ilegal; ca dvs ii mariti nota amantului sotiei - este si ilogic si ilegal
1. Tatal natural.
2. Cainele avea botnita deci a murit de foame.
3.Racheta
4. Falsa
5. 20 de ani. Daca sora lui are de 3 ori mai mult 3x4=12, Andrei va avea peste 8 ani, varsta surorii sale, de acum [12].
6. 45-60km?
7. Simona a primit 5 bancnote.
8. 6 goluri?
9.Copilul inca nu exista. Deci tatal este in actiune pe mama.
10. 5
11.era un banc cu bula si profesorul lui cu logic si ilegal si astea. Deci e cam asa : e ilogic ca proful e casatorit cu o tipa mai tanara, dar e legal. e ilegal ca sotia lui are amant dar logic. Si e si ilogic si ilegal ca i-a marit nota amantului sotiei lui.
1. Poi depinde de sexul doctorului. Daca este barbat...este ori tatal adica mortul... daca este femeie este mama si ar fi mai potrivit!
2. Avea botnita
3.RNAZXU=RACHETA
4.Este ca si cum ai spune ca a=b si b=c pai daca avem relatia asta...este logic ca dam factor comun b (Slicks) deci ADEVARAT! a=c
5.Problema de mate pe care no in teleg nici in clasa a 7-a imi bat capu ca ea din cls a 3-a. Raspunsul:12x3=36 ...asta o fi?!?!
6. 1 km?!?! Lol ma mir ca nu la luat politia pentru mers prea incet!
7. 5
8. trei jumatati si 3 goluri are logica
9.Numai el stie
10. 4 ce intrebare e asta?
11. Legal dar ilogic: Sa zboare Fernando de la Caransebes ar fi culmea, Ilegal dar logic:Sa-l castram pe Fernando, ilegal si ilogic: Sa traiasca Fernando adica de ce traieste asta? ( nu-s fan da sunt amuzante parodiile cu el de la mondenii si de la in puii mei )
1 Tatal natural
2 Avea botnita
3 Racheta
4 Fals
5 48
6 1 Km/minut
7 5 Bancnote
8 6 Goluri
9 Nu
10 5 Cu cea de rezerva
11 Un student ia nota 4 la examenul Logica si ii propune profesorului:
Studentul raspunde:
- Ca dvs aveti 60 de ani si sunteti casatorit cu una de 24 - este ilogic dar legal; ca sotia dvs are un amant de varsta ei - este logic dar ilegal; ca dvs ii mariti nota amantului sotiei - este si ilogic si ilegal.
1.amantul masii
2.de batranete
3.racheta
4.adevarata
5. 20 de ani
6. 1 km/h
7. 5 bancnote
8. 3 jumatati plus un gol
9.peste mama
10. 5 daca are de rezerva dar poate sa nu aIba roata de rezerva si sa aiba patru roti
11.mosnegi cu tinere, tinere cu amanti, amanti care-s nepotii mosnegilor
Venerabilul întreabă: