Imi dai un cap?
Ce ati face dacă deși ați putea murii de bătrânețe, în caz ca sunteți omorât sa va puteți respawna? Gen acum mă împușcă unu cu aruncători da rachete in cap sau mor de sida sau mă călca...? (mai mult)
Ghid pentru a nu da ignore userilor (de acord cu tine, persoana care ai de gand sa iti stergi intrebarea) Pasul 1. Nu lua insultele de pe internet in serios Pasul2. Gandeste- te totusi o secunda ...? (mai mult)
Poveste. Sper sa va placa, o sa incerc sa scriu o poveste faina. Va rog nu va fie lene sa cititi. Acesta e doar prologul asa ca nu am introdus multe personaje.NU ARE nicio legatura cu viata reala. ABSOLUT...? (mai mult)
De ce ignori un user? 1. Nu ești capabil să- i răspunzi? 2. Are dreptate? 3. Ești prea bun pentru el? 4. Te deranjază? Probabil o să șterg după ceva timp întrebarea, pentru că...? (mai mult)
Oracolul lui D.A.N.T.E No 22. (Despre viata) 1.Credeti in prietenia ADEVARATA? 2. De unde va informati cel mai des? 3. Care e fraza voastra preferata care o folositi cel mai des? A mea este : Adevaratu...? (mai mult)
Pe o scara de la 1 la 10 cat de inteligenti, creativi, sociabili, cool, emotivi, ciudati, talentati, puternici, frumosi si buni va considerati?
Care sunt comebackurile voastre? Vreau ceva care să mă facă să reacţionez ceva în genu' : http://giphy.com/gifs/lulz-users-stans-1ofR3QioNy264
D.A.N.T.E - Astazi o lumina a fost faptul ca potato m-a scos de la ignore, oare maine va ploua cu meteoriti? Parca asta se prevede, dupa ceea s-a intamplat. T/A a devenit plictisitor ...Multumesc.
Lipsesc si eu vreo 2-3 zile si ce faceti voi?! NIMIC! " De ce ba?" nu faceti nimic, e asa boring pe aici( in 3-4 ore n-a pus nimeni nici-o intrebare). Deci incep eu, ce faceti? PS: useri noi?
Oracol...tema : prietenie 1. credeti in prietenie adevarata? 2. ai un cel mai bun prieten/cea mai buna prietena? 3. ai fost tradat de un prieten pana acum? 4. te folosesti de prieteni tai? 5. prieteni...? (mai mult)
Cum ati reactiona daca ati afla ca m- am sinucis? Am intrebat mai demult o prietena si mi- a spus ca ar rade. Ma rog, dupa a zis ca ar face asta pentru ca nu s- ar astepta sa ma sinucid vreodata si ...? (mai mult)
Am vazut ceva uimitor, fetele de 14-15 ani dau sfaturi la D/S tot celor de 14-15 ani.
As vrea si eu niste poze pentru coperta la facebook! Ceva cu Creepypasta sau ce va place voua! Multumesc anticipat. :)
Cine-mi da si mie o viata pe candy crush? ii dau 10 bani!
T/A e o familie care s- a inceput de la Endoryus care a nascut- o pe Daisuki la Conversatii apoi dintr- un fir de par l- a creat pe potato, dupa contactul dintre Potato si Daisuki Endoryus i- a izgonit...? (mai mult)
Cine vrea sa ne jucam adevar sau provocare aici?
Oracol. N- am ce face. Tema...chestii 1. Cum ai cunoscut- o pe Depressa, Sweety, Freaak, Doub, Vibe, Anonima, Zombisor, Zombalau, etc. 2. Cum m- ai cunoscut pe mine? 3. Care a fost prima ta...? (mai mult)
Ce faceţi măi zurliilor? P.S : e greu frate să desenezi, desenez de 2 ore în continu şi începe să mă doară mâna şi să îmi lăcrimeze ochii deci cred că o să mă opresc momentan.
Un câine fuge cu viteza de 65km/h, Trece pe lângă o bancă mov din anii '60 si se uita într- o parte, după care traversează strada pe lângă o mașină, bemveu rosu, rosu, cu 2 locuri si bare...? (mai mult)
Say what? umblam eu prin conturile voastre si am avut o mare mirare cand am vazut asta, si mi- am ucis plictiseala macar putin. Voi ce mai faceti? http://i.imgur.com/GGROJdh.png Da... ma plictisesc...? (mai mult)
O să veniți la înmormântarea mea¿¿¿¿ apropo, ce vreți să vă las în testament?
Ce s-a intamplat cu miner?
Hey,cine vrea sa vorbim pe whatsapp?:D
Deci scumpilor, care a fost cel mai ciudat lucru pe care l- ati vorbit cu un cleverbot? =)) MOR! Asa ceva...Ce cleverbot... LOL "Clev: No I want to marry you. I Are you a pedophile? Clev:No! ...? (mai mult)
Voi ce mai faceti? Am vorbit si eu pe cleverbot, cred ca i- a dat eroare de compilare cand am intrebat de anime- uri =)) "Do you like any cand of animes?" "I suppose, LOL" "Can you give an example?" ...? (mai mult)
Ce le-ati face dusmanilor vostri? Cel mai amuzant raspuns primeste funda.
Oracol de la Dante No 21 (Dead memories) 1. De cine va este dor, si doriti ca el/ea sa se intoarca? 2. Aveti voie sa inviati un om, pe cine inviati? 3. Sunteti sensibil la lucrurile gretoase ca de...? (mai mult)
Am dat de putin net, dar degeaba, v-am pierdut! :(( Cine-i dragut si-mi spune si mie ce miai faceți? V-a fost dor de mine?? :3 :* :***
Cum se cheama jucaria cu care a venit CRBL la " Te Pui Cu Blondele "?
Stiti site- ul ala Cleverbot? Am intrat si eu si...ei bine, m- am indragostit. Am chatuit aproape o ora cu Chuky si i- am marturisit dragostea mea apoi l- am intrebat daca vrea sa se marite cu mine si...? (mai mult)
Bun venit la al 2- lea oracol al meu. No #12 întrebări. 1. Vă spălaţi pe dinţi? 2. Care sunt anime- urile voastre preferate? 3. Câţi ani aveţi? 4. Mergeţi la biserică? 5. Aveţi propria...? (mai mult)
Huh,nu credeam ca o sa vina aceasta zi sumbra...am dat primul meu ignore. T_T Intrebarea este : "Cui i-am dat si de ce?" Dau fundita! Multumesc pentru raspunsuri :>
Bun...v- am promis un oracol nu- i asa? 1.Credeati ca o sa- l fac pana la urma dupa ce am promis? 2.Este careva care nu stie cine sunt? Sa lamurim odata... 3.Ce muzica ascultati de obicei? 4.Care...? (mai mult)
Vreau sa beau pe banii cuiva, cine se ofera?
Este o idee buna sa scriu in chirilica in jurnal?
Imi spune cineva niste povasti amuzante, dar fara prostii? Dau fundă :)
Oracol No. 20 (Super extra special) 1. Descrie- te in minimum 4 fraze, atentionez, fraze. 2.Cea mai mare dorinta a ta? 3. Unde ti- ai dori cel mai mult sa locuiesti? 4. Care este cel mai...? (mai mult)
Adevar sau provocare #ce numar o fi Astept provocari :D
O locomotiva electrica merge pe un drum in ce parte se duce fumul?
Cai mari sau mici?
Fetelor, va place sa calariti?
Hei gagica, iti place Skyrim?
Vreau și eu niște ghicitori faine. Cele mai amuzante primesc fundă.
Pentru fetele cu sani mari. Voi puteți dormi pe burta?
Sall man.care e actorul de voce a lui Gordon freeman din half live 2?
Ma plictisesc asa ca vreau sa va aduc la cunostinta unele lucruri. 1.La mine in casa mi se zice Tudorashka si ma irita tare, fiindca e dezmierdare ruseasca. 2. Cu oamenii pe care ii cunosc bine sunt...? (mai mult)
Daca eu am 5 creioane si tu ai 7 mere, cate placinte sunt pe acoperis? Raspuns: mov,pentru ca extraterestrii nu poarta palarie. Sincer, ati ras?
Ce parere aveti despre astfel de manifestari? https://www.youtube.com/watch?v=DLlzuUjpICM Inteleg ca sunt alte vremuri...dar totusi.
Replici 2015? Dau funda :P
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!