Imi sta mintea la jungle, aur si femei singure cu bani multi.E bizar?
"Închideţi timp de 40 de zile într- un alambic lichidul spermatic al bărbatului. El ajunge să intre în putrefacţie, până când începe să se mişte, lucru care este uşor de recunoscut. După...? (mai mult)
Salut, ăsta- i primul meu oracol =)))))) 1. Va cădea luna pe pământ? 2. Credeţi că, cosmosul e infinit? 3. Credeţi în dumnezeu? 4. Cât de nebuni vă credeţi? În procente. 5. Ştiţi...? (mai mult)
Oracol de la micutul Danteluta :3. No 13 (Despre Dvs ) 1. Va place sa nu faceti nimic? 2.Va place /iubiti pe cineva? 3. Cat de tristi sunteti? in procente va rog. 4. Cat de fericiti sunteti? in procente...? (mai mult)
Povestea Miezului Capitolul 6 Miez vs Satan Au urmat cateva zile pasnice pentru regat.Nu multi au realizat ce s- a intamplat cu cateva zile in urma, iar cei ce stiau preferau sa taca. Era timpul...? (mai mult)
Cine-i cel mai satanist d-aci? Eu zic ca Mad. :-?
Tema orkacol de azi. PERVERSIUNI. 1. Cat e ora, daca acum 5 minute era 12:00? 3. Ce cumperi cand intrii intr-un magazin de JUCARII? Perversii pământului ce sunteti.
Daca ati face orice ce ati face? Serios!
Ce va trece prin cap cand vedeti "Zona supravegheata video"? X_X Ma gandesc la locul ala in flacari.
Oracol (tema: intrebari capcana)! :D 1. Care- i anime- ul meu preferat? 2. Ce fac maine? 3. Daca maine e ieri si azi e Joi, ce zi e maine? 4. Ce ai mancat in 15 iunie 2007? 5. Ce vei...? (mai mult)
Uitati-l pe Tedi :D :))) i.imgur.com/rUi4H6j.jpg Eu+ Tedi = o mare iubire =))
IN EXCELSIS ORACLE DANTEVS No 11 (fara subiect) 1. Ce alegeti sa fiti, diavol care vrea sa fie inger sau inger ce cade la nivelul unui diavol? 2. Othello sau Hamlet? 3. Caracterizati- ma in 3 cuvinte. ...? (mai mult)
Asa il imaginez eu pe Mad Potato. Oare o fi asa? imgur.com/gallery/wirdGAa :)))))))))))
Voua vi s-a intamplat? :))) Mie nu, eu nici nu mai merg cu mama in magazin. Lol. imgur.com/4Ja1jjy
Hai sa jucam un joc! Se numeste completeaza casuta! Castiga cine da raspunsurile cele mai putin perverse(adica funda) si credeti- ma, este foarte greu! 1.Sug________ cu prietena mea. 2.Imi bag_______...? (mai mult)
Bai,ati mai auzit sa mergeti la scoala in vacanta? Eu nu... Maine trebuie sa merg la scoala sa facem niste desene cu peisaje...LOL :))) =))) Ce mai faceti? Cum o mai duceti?
Care e actorul vostru p0rno preferat? Ba, fara useri de pe TPU, da?
In afara unei case sunt trei intrerupatoare. Casa are o usa si nu are ferestre. Puteti ramane in afara casei si sa actionati comutatoarele in orice mod doriti. Dupa ce ati terminat, aveti voie sa...? (mai mult)
Hei, stiu ca probabil multi nu o stiti, dar ce s- a intamplat cu tipa aia Anika/Anikaxd sau nu mai stiu sigur cum o chema. Avea poza cu o fata dintr- un anime, fata avea parul roscat, parca. Era demult...? (mai mult)
Buna seara ma simt cam trist din cauza la unele melodii si din cauza ca am reflectat asupra unor teme, ok, spuneti-mi niste istorii amuzante din viata dvs :D. Chiar vreau sa le aud.
S-o cuceresc aș vrea și pot, dar cum să-i dau de-o... Continuati gandul;)
Iubire la 15 ani, cea mai retardata chestie pe care am auzit-o voi ce credeti? :3
Azi mă jucam Dream League Soccer, si am surprins. http://imgur.com/CfdUPXW atunci când Tevez e nervos. Zici ca-l...auziti, lasati, voi ce mai faceti? Perv Tevez. Muaahahahaaa.
Oracol TPU despre anime, special pentru Anca, fana noastră numărul 1. 1) Care a fost primul anime pe care l- ai văzut? (hentai- urile nu se pun) 2) Care a fost ultimul anime pe care l- ai văzut?...? (mai mult)
Mă gândeam să fac un oracol dar cum sunt un leneş împuţit voi pune această întrebare: De ce Unicorni au murit deodată cu dinozaurii :c?
Oracol Tema:Povestea Miezului 1 Ati citit povestea miezului? 2Daca da raspundeti in continuare, daca nu raspundeti de la intrebarea 11:)). 3Ce parere aveti despre personajul Miez 4Dar despre printesa? ...? (mai mult)
Povestea Miezului Capitolul 5 Cel Miez AtsukoKure nu- si lasa garda jos.Stia ca inca nu s- a terminat aceasta lupta atroce dintre doi poli ai puterii. O fractiune de secunda, fu cuprins de spaima,...? (mai mult)
Le splendide Oracleaux du Danteaux. No 10 (Despre viata.) 1. Care sunt idealurile dvs? 2. Faceti singuri viata sau preferati sa va lasati dusi de curent? 3. Credeti ca e nevoie de oameni de nadejde...? (mai mult)
Povestea Miezului Capitolul 4 Pactul faustian al Miezului Totul era un haos in jur.Razboiul impanzise aceasta capitala de sange si urlete ale disperarii.Lady KamaSutra ramasese singura in multimea ...? (mai mult)
Oracool. Tema: Sex..glumesc. Caini/Pisici. (ca doar...cat o sa ma gandesc...ii ora 15:46, daca postez oracolul inainte de 16:16 sunt tare :)) ) 1. Ce preferi, caine sau pisica? 2. De ce? 3. Ce rasa...? (mai mult)
Ce parere aveti despre noul user LIfeDra1n. http://www.tpu.ro/utilizator/abjatq il stiu in viata reala, invatam intr- o clasa si vorbim acum pe skipe, si el este foarte rusinos, si vrea ca voi ...? (mai mult)
*pentru fete* Ce fel de cocoş preferati. (de gradina ba)
Oracol Time 4! La oracol 5 o sa fac unul de 100 de intrebarii! Tema oracolului: userii T/A 1)Ce parere aveti de userii T/A? 2)Cu care user te intelegi cel mai bine? 3)Cu care user te intelegi mai...? (mai mult)
Stiti, inainte cand intram pe TPU aveam "fluturi" in stomacel aproape tot timpul, insa acum, nu ii mai am. Acum îi am doar uneori, si ma întreb cu ce am pacatuit sa îi am?
Oracol Despre moarte (de la IWTD) 1. Tu cand vrei sa mori si de ce 2. Ai vrea sa ajungi in rai sau in iad? 3. De ce? 4. Ce stare iti da cand pronunti cuvantul "moarte"? Cam atat. Sii. ...? (mai mult)
Despre ce vreti sa fie urm. oracol?
Bă pufosilor, azi cat v-ati drogat? Vad ca ati cam adormit. Da parca si mie îmi e somn. :-? Si surpriza pentru Zombalau si Dogu: http://imgur.com/ggXI4Mn
Băi, știți, T/A moare (foarte bine), înainte dacă aici intr- o zi se umpleau 3 pagini cu întrebări, acum în 4 zile și nici o pagina nu- i. Ce faceți? Am început să scriu cu diacritice...? (mai mult)
Hey mi-am dat cu alifie la pleoapele ochilor, ştiţi cumva cum să scap de ea?
Ce-a zis vulpea catre arici? Dar ariciul catre vulpe?
Oracol de Atsu v.2 1. America sau Canada? 2. Care este meseria visurilor voastre? 3. Chiloţi sau boxeri? 4. De ce încă mai sunteţi pe T/A? 5. Aveţi un anime/serial/film favorit? (ziceţi şi ...? (mai mult)
Ce diamentru aveti la urechea de dibol?
Of off, aseară de la 01:20 până la 01:50 a avut wrestling, Bobby Lashley vs unu alb, l- a ţinut albu de picior şi ăla a pierdut, a renunţat, credeam că Lashley o să câştige dar m- a dezamăgit...? (mai mult)
Ce parere aveti de urmatorii useri: Khalimdutz Daisuki raMLesS Penibilul228 (cei cu numele asta ma?) VibeTrixFu.cking Jeanin Freaak AtsukoKure SergiuBoss11 Blue KillMePlease (IWTD) SabinaSab ...? (mai mult)
Cele 4 stari de agregare :)) 1.Cand sunt bucuros http://s3.postimg.org/n9klzrmdf/2015_03_25_12_45_53.jpg 2.Cand sunt inocent http://s14.postimg.org/tysw3vke9/2015_03_26_14_20_14.jpg 3.Cand sunt trist...? (mai mult)
Http://m.youtube.com/watch?v=t5-FKmxKQQo Măcar a avut echilibru cat de cat : ))
Ma intreb cati ma au la ignore. :-? Bere sau mercur?
In savana Braziliana un cangur rosu este alergat/vanat de un leu si un tigru. Se pune intrebarea daca cangurul are vreo scapare sau care dintre urmaritori are sanse mai mari de a castig?
Cristos o inviat! Ce fobii aveti? (aici e T/A, deci cat mai retardate)
Vreţi să ne plimbăm cu bicicleta? Care nu are bicicletă îl car eu nu- i problema, nu contează câţi sunteţi pe unu îl ţin pe portbagaj pe altu pe ghidon, pe încă unu pe coarne, pe altu' ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
One Direction
Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?